Wat ben ik van plan met deze blog?

Lieve lezer,

Omdat ik vele onderwerpen heb om te bespreken en het daarom lastig is om te bepalen waar mijn eerste blog over gaat, heb ik besloten ervoor te kiezen om te vertellen wat ik van plan ben met mijn blog,
Graag wil ik jullie vertellen waarom ik deze blog ben begonnen.
Ik  houd van schrijven. En vind het daarnaast enorm leuk om mijn ervaringen te delen met de medemens.

Ik sta vol in het leven met 4 prachtige kinderen!!

Om te beginnen wil ik minimaal 1x per week een blog posten, dit geldt voor de komende weken. Als er vraag is naar meer blogs per week zal ik dat zeker overwegen.

Jullie mogen altijd contact opzoeken met mij om suggesties en dergelijke aan te geven (zie “contact”).

Mochten jullie geïnteresseerd zijn om mij te volgen op bepaalde site’s, kan dat zeker.
In het kolom rechts op de site, waar ook mijn foto staat. Kun je drukken het teken van Instagram en Twitter. Daarnaast heb ik ook nog een Facebook pagina aangemaakt voor de mensen die mij ook via daar willen volgen.

Daarnaast mag je mijn site altijd promoten aan vrienden, kennissen, buren ect.
www.jongemamasblog.nl

Nogmaals:
Als je iets wilt bespreken of iets dergelijks, contact opnemen met mij is niet moeilijk.
Ik bijt, blaas en krab niet!

Liefs,

Jonge Mama.

3 gedachtes over “Wat ben ik van plan met deze blog?

    • Angelique Drossaerts zegt:

      Ik hoop dat jullie wens heel gauw in vervulling gaat. En dat jullie binnen een korte tijd een positieve test in handen hebben. Niets is erger dan een kinderwens die lang op zich laat wachten! Xx

      Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s