Planning voor Mijn verhaal artikelen.

Lieve lezer,

 

Op mijn website zal ik om de week een artikel plaatsten genaamd “Mijn verhaal …….”
Deze reeks verhalen zal bestaan uit:
Mijn verhaal: Zwangerschap D. (Week 12: 16  maart- 22 maart)
Mijn verhaal: Bevalling D. (week 14: 30 maart – 5 april)
Mijn verhaal: Kraamtijd D. (week 16 : 13 april – 19 april)
Mijn verhaal: zwangerschap A. (week 18 : 27 april – 3 mei)
Mijn verhaal: Bevalling A. (week 20 :  11 mei – 17 mei)
Mijn verhaal: Kraamtijd A..  (week 22 : 25 mei – 31 mei)

Een kleine voorproef op de komende artikelen:

Mijn verhaal: Zwangerschap D.
Het begon toen ik wat akelige steken kreeg in mijn buik, wat op dat moment wel normaal was want dat had ik altijd net voor mijn menstruatie. Daarna begon ik misselijk te worden en begonnen mijn borsten pijn te doen. Toen begon ik het al aardig te knijpen. Zou het? Zou ik zwanger kunnen zijn?

Mijn verhaal : bevalling D.
Toen de anesthesist in opleiding klaar was, zagen we haar allemaal heel vreemd kijken. Na veel getreuzel van haar riep zij toch maar de anesthesist erbij. Zij kwam mij vertellen dat de ruggenprik verkeerd gezet is, dat het maar heel zelden gebeurd, en dat ik maar een beetje hoofdpijn zou krijgen (hier kom ik later op terug in het artikel over mijn kraamweek van D.!

Mijn verhaal: Kraamtijd D.
De oplossing was zo gemakkelijk, een simpel bloedpropje schieten in het gaatje van de ruggenprik. Terwijl hoe langer je ermee wacht, hoe meer gevolgen het kan hebben.
Het kan op langer termijn een hersenvlies ontsteking worden, in het alleralleraller ergste scenario een hersentumor (daar moet je toch niet aan denken als je 2 dagen ervoor voor het eerst moeder bent geworden??)

Mijn verhaal: zwangerschap A.
Tijdens de zwangerschap van D. werd mij meermalen gevraagd of wij het geslacht wisten.  Heb heel vaak moeten uitleggen en mezelf verantwoorden waarom wij het wel wisten, maar het niet wilde vertellen. Vaak gezeik gehad van mensen omdat zij wilde weten wat wij zouden krijgen, en boos werden omdat wij het niet vertelde.
Wilde dat niet nog eens meemaken. Wij maakte iedereen wijs dat wij niet wouden weten wat het zou worden, omdat het anders geen verassing meer is. Vele mensen die dat konden begrijpen.. Maar daarnaast zaten er ook wel rotte appels tussen..  

Mijn verhaal: Bevalling A.
Dat kleine mannetje heeft daar anderhalf uur gelegen! Zonder kleding aan… Alleen een luier en een omslagdoek… En na anderhalf uur komen ze zijn temperatuur opmeten, wat erg laag was, vervolgens gaven ze ons de schuld van zijn gezakte temperatuur… terwijl zij vertelde dat we hem niet moesten aankleden (erg omgekeerde wereld!) Verder werd hij niet gecontroleerd. 

Mijn verhaal: Kraamtijd A.
Zij had van de kraamhulp vernomen…. (heel vaag verhaal!, heb meerdere getuigen die kunnen aantonen dat het niet zo gegaan is!)
Ze gooide een keer de luier van A. weg in de prullenbak, en constateerde dat heel de prullenbak vol lag met bierblikjes.  Als zij goed had gekeken had ze moeten zien dat er “ red bull “ of “ energy drank” op stond.. Yeah right, dat de hele prullenbak vol lag met bierblikjes.

benieuwd naar de hele verhalen? Houd mijn blog in de gaten.

Liefs, Jonge Mama

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s