Zwangerschap week 3 – 4.

 

 

13 april:
Na een paar dagen wat symptomen te hebben gehad.. zoals: gevoelige borsten, misselijk, vermoeidheid en een hele vreemde bloeding (innesteling). Besloot ik toch maar eens een testje te wagen. Een action test, deze bleef helemaal wit… Terwijl mijn symptomen toch iets anders uitbeeldde. Ik dacht in de verte iets te zien, iets van een streepje. Maar na het opdrogen zag ik niets.
Toch zat het mij niet heel erg lekker, en besloot ik ’s middags nog een testje te wagen, hoe bedoel je testverslaafd!  Een DA drogist test. Heb de test 5 minuten weg gelegd, durfde niet te kijken… Heb toch maar al het moed bij elkaar geraapt en gekeken.  EEN STREEPJE!, wel een twijfelachtig streepje.. Maar toch echt een streepje.    Ik wist al dat ik zwanger was kleintje. Maar jouw papa wist nog van niets.

 

14 april:
Ondanks de licht positieve test van gister… Kon ik het simpelweg gewoon niet geloven. Heb ’s morgens gelijk met een action test opnieuw getest….. Gewoon, met ochtend urine.. Test was op de controle streep na helemaal wit.. “ kan toch niet waar zijn “… Heeft de DA test mij nu gewoon bedrogen? Toch bleef ik zwangerschapssymptomen houden…. ’s Middags, weer een test gedaan….. Licht positief!!! De hoop begon toch een beetje terug te keren.    Ondanks de schrok die er goed in zit, want ben sinds de bevalling van A. best bang voor bevallingen, vind ik het toch wel eng om dit allemaal opnieuw mee te maken. Wat als het precies dezelfde (of een ergere) bevalling is… Er bestaat ook een kans dat het zo’n droom bevalling word als bij D..
Ik wil het nog niet tegen Q. vertellen, want er kan nog zoveel mis gaan. De test was nog niet bepaald echt heel duidelijk positief.  Zat immers  5 dagen voor de dag dat mijn menstruatie moest doorkomen. En voor die tijd gaat het het vaakst verkeerd.  Had wel het idee dat ik er in ieder geval met iemand over moest praten. Dus had ik een  vriendinnetje van Instagram een app gestuurd met de situatie. En ze heeft mij zo goed gesteund. Je bent een schat.

15 april:
’s morgens weer een test gedaan, alweer een action test. Heel licht positief. Bijna geen streep te zien, maar je zag wel iets van een schaduw lijntje.. Ben ik dan echt een middag plasser/tester? Toen ik positief getest had tijdens de zwangerschap  van A. had ik een clear blue gebruikt. Hier had ik er nog 1 van over. ’s Avonds had ik deze test gedaan… Binnen 3 minuten het verlossende antwoord….. Heel duidelijk… ZWANGER!!!!!!

18 April:
Pff… Voel mezelf zo vreselijk tegenover Q.. Ik heb echt het idee dat ik tegen hem zit te liegen. Vind het ook gewoon niet eerlijk dat hij niet weet wat ik wel weet. Ik wil het hem echt vertellen.. Maar hoe moet je daarmee beginnen? Ik zag er vreselijk moe uit op dat moment. Q. vroeg mij nog of er iets aan de hand is.  Dit was het moment om hem te vertellen dat ik zwanger ben. Maar hoe stom ik ook was zei ik gewoon dat ik alleen moe was. Kans verspild om het te vertellen. En ging weer met een slecht gevoel naar bed.

19 April:
Nu is het echt wel genoeg geweest, wil mezelf niet meer rot voelen door dit te verzwijgen voor hem.. Het heeft echt wel lang genoeg geduurd.  Omdat Q. op school zit en ik eerlijk gezegd niet kon wachten om hem dit nieuws te vertellen. Heb ik hem een Facebook berichtje gestuurd.  Gewoon zodat het hoge woord eruit is. Toen hij thuis kwam van school hebben we er uitgebreid over gepraat. En zijn we tot de conclusie gekomen dat dit kindje er gewoon komt, mits we opzoek gaan naar een ander huisje. (daar zijn we nu gelukkig mee bezig 🙂 )

Op de hoogte blijven van nieuwe updates, nieuwe artikels, reviews, ervaringen en meer?
Like: Jonge mama’s blog op Facebook.
Volg: Jonge mama’s blog op Instagram.
Volg: Jonge mama’s blog op Twitter. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s