Week 10 – 11 Gratis Maandbox luiers gewonnen.

 

Dit was weer een spannende week…
Ik heb geen idee hoe het kan. Maar 10 weken was echt de week van buikpijn.. Zo’n zeurend gevoel in je buik alsof je ieder moment je menstruatie kon verwachten. Had niet lang daarvoor de echo gehad met 9 weken. Hield mezelf vast aan de gedachten dat het hartje klopte.. Dat het gewoon allemaal goed zat.. En ik moet eerlijk bekennen dat het achteraf ook allemaal goed zat.  Maar het is nog zo pril. Er kan nog van alles gebeuren..
Heb zelfs 2 dagen voor ik weer opnieuw een echo zou krijgen (met 10weken en 5 dagen) de verloskundige gebeld, omdat ik mezelf gewoon helemaal gek zat te maken met dat er wat mis kan zijn.
De assistente vertelde mij wel dat het aan zowel mijn darmen kan liggen als aan de groeiende baarmoeder.. Maak dat maar eens aan een zwangere vrouw wijs, daar gaan vrouwen zich echt niet beter door voelen.. Misschien voor een paar tellen maar daarna ga je weer terug in dat oude bezorgde patroon.

Weet niet hoe ik het heb volgehouden tot de echo, maar het is mij wel gelukt. Op de dag van de echo was ik heel erg nerveus.. “wat als…..”
Wanneer houden die onzekere momenten nu eens op? Vorige week was ik nog van plan om alleen maar te genieten, daar is dus geen woord van waar geweest.

Had voor deze afspraak ook de echte intake geplant staan, omdat alles daarvoor nogal onzeker was durfde ze het niet aan om eerder de intake te laten plaatsvinden.
Er was een echoscopist in opleiding aanwezig, zij vond het handig om eerst met de echo te beginnen. En eerlijk gezegd vond ik dat een super idee!  Ik kreeg een iets langere echo dan normaal. De verloskundige probeerde al wat afwijkingen te traceren. Omdat er in mijn familie een openruggetje en een hartafwijking voorkomt. Ze kon het nog niet duidelijk zien, maar tot zover leek alles normaal.  Af en toe zag je de kleine verstopper bewegen, hij/zij was bijna 4 cm al.

Ook had ik onverwachts een maanddoos luiers gewonnen. Dit verloot de verloskundige 1x per maand aan de vrouwen die zich nieuw hebben aangemeld.  Daar zitten 216 luiers in. Omgerekend als je ongeveer 8 luiers per dag nodig zult hebben kun je er 6 weken mee doen. Dus dat is heel mooi meegenomen.

Maandbox luiers gewonnen.

Maandbox luiers gewonnen.

ook heb ik een leuk woezel en pip koffertje meegekregen met proef monsters, folders ect. Vanzelfsprekend is dat koffertje nu van D..

Ook was dit de week dat ik eindelijk, na zoveel weken zwijgen, de zwangerschap bekend mocht maken.
Wat een vreselijke weken waren het, omdat je het liefst wilt wachten met iedereen het goede nieuws te vertellen. Maar je eigenlijk ook niet wilt zwijgen.  Heb zo lang zitten denken hoe ik de zwangerschap bekend wou maken.  Toen ik zwanger was van A. liet ik D. de echo foto vast houden. En toen ik zwanger was van D. liet ik alleen maar een echo zien.
Dit keer besloot ik een foto collage te maken. Van de positieve test, huidige echo en mijn heerlijk opgezette darmen buikje.
Wat heb ik super lieve reacties gehad op het mooie en bijzondere nieuws. Ben nog nooit zo verwent met felicitaties.

Van een vriendin heb ik haar doppler mogen lenen, om wanneer ik me zorgen maak, even te luisteren naar het hartje van de kleine verstopper. In het begin was het nog veel te klein (max 4cm) om steeds het hartje te vinden,  maar na goed zoeken vond ik het iedere keer. (Binnenkort een review over de Doppler)

Hoe hebben jullie jullie zwangerschap bekend gemaakt? En hoeveel weken was/ben je toen?

Op de hoogte blijven van nieuwe updates, nieuwe artikels, reviews, ervaringen en meer?
Like: Jonge mama’s blog op Facebook.
Volg: Jonge mama’s blog op Instagram.
Volg: Jonge mama’s blog op Twitter. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s