Lief kleintje, 

Heej lief kleintje,

Vind je het nog wel een beetje spannend zo in mijn buik? Verveel je je soms niet? Over 10 weekjes ben ik uitgerekend, kom je dan ook? Of zul je nog dan nog even willen blijven, lekker warm en veilig in mijn buik, tot kerst; misschien zelfs tot oud en nieuw?

Ik vind je nu al super grappig! Voel heel vaak dat je bovenin mijn buik met je kontje draait. Heel vaak voel ik ook dat je met je handjes de binnenkant van mijn buik kietelt.

Ik vraag mij echt af of je al haartjes hebt.. Heb je veel haar, zoals je grote zus D… Of heb je weinig haar, net als je grote broer A.? Best grappig, dat A. nu een “grote” broer is, terwijl jullie helemaal niet zoveel schelen qua leeftijd.

D. is al volop bezig met spulletjes bij elkaar aan het zoeken voor de vluchttas. Je kunt er vanuit gaan dat als jij vind dat de tijd rijp is om geboren te worden, dat we alles mee zullen hebben in de vluchttas.

De naam die jij zult gaan dragen (en voor ons gevoel nu al draagt) doe jij de eer aan. Net als je naam ben jij namelijk heel erg bijzonder, je bent uniek en je bent jezelf.

Zal jij net als D. en A. ook als 2 druppels water op papa lijken bij de geboorte? Of zal jij echt een mini versie van mij zijn? Zal je donkere haren hebben? Of ben je juist blond? Zal je een kleine baby zijn of groot?

Deze vragen kunnen wij pas beantwoorden als je geboren bent, maar het enige wat we wel weten is dat je blauwe ogen zal hebben.

D. zal jou helemaal gek knuffelen! En ook al heeft A. misschien nog niet het besef dat jij komt, toch zal hij jou ook ontiegelijk leuk vinden.

Over een kleine 3 maanden zal je deel uitmaken van ons gezin. Dan zijn we niet meer met zijn viertjes; maar met zijn 5en. Heb soms nog wel vragen over hoe het allemaal zal gaan (hoe doe ik jullie 3 in bad samen?). Maar ook daar zullen we onze weg wel in vinden. Als we met zijn alle eenmaal de draai gevonden hebben zal het allemaal goed komen.

We zijn allemaal heel erg benieuwd naar je! Maar blijf de komende weken nog maar veilig in mijn buik zitten en verder groeien.
Ik kan je niet alles beloven, maar ik beloof wel dat ik jou (en je broer en zus) alles zal bieden wat ik heb.
Tot gauw!!!

Liefs, mama.

Een gedachte over “Lief kleintje, 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s