Review Digitransfer

Dit is een advertorial

In September ben ik aangesproken door Digitransfer, dit bedrijf bedrukt t-shirts, hoodies, polo’s, tank tops en gewone truien. Digitransfer heeft een nieuwe themashop gelanceerd, daar kun je gemakkelijk uit allerlei soorten thema’s kiezen, onder andere zwangerschap. Digitransfer heeft hele leuke standaard symbolen waar je uit kunt kiezen, maar je kunt natuurlijk ook een eigen foto kiezen en laten drukken op een shirtje.
Omdat ik zelf persoonlijk bezig ben met het bewaren van allemaal zwangerschapsherinneringen leek het mij leuk om ook een shirtje te maken die ik tijdens de zwangerschap kan dragen en na de zwangerschap te bewaren als herinnering. Natuurlijk moest het ook uniek zijn.
Het ontwerp:

Als je een shirtje ontwerp wil je geen shirtje waar al meerdere mensen mee rondlopen. Daarom heb ik gekozen voor een shirtje, met daarin de 4D echo verwerkt. Het is uniek, niemand anders heeft het. Daarnaast dacht ik dat het shirtje leuk zou zijn om daar een bijzondere fotoshoot mee te maken.

Je hebt ruime keus uit verschillende kleuren wat erg fijn is.
Webshop Digitransfer: 

De thema webshop van Digitransfer is erg overzichtelijk, als je opzoek bent naar een shirtje in het thema van zwangerschap. Dan kun je dat gemakkelijk vinden. Ook hebben ze hele leuke andere thema’s, uiteraard kun je ook zelf iets ontwerpen en hoef je je niet aan het thema te houden.
Kledingmaat

Voordat je iets besteld is het van belang dat je je eigen kledingmaat erg goed kent, het veiligste is om voor je daadwerkelijk besteld je kleding maat nog eens te meten.      Tijdens de zwangerschap heb ik zelf maat L, dit omdat het extra fijn zit qua pasvorm (je buik moet er wel een aantal maanden in meegroeien), om deze reden heb ik bij Digitransfer gekozen voor maat XL, dan zit je altijd goed.. Toch?       Toen ik mijn bestelling eenmaal thuis had, zat hier echt op te wachten, heb ik het shirtje gelijk gepast. Voor mijn gevoel viel het XL shirtje als een maat S. Het shirtje was klein, strak, geen mooie pasvorm en totaal niet elastisch (zo zag het er wel uit op het plaatje).  Na overleg met een medewerker van Digitransfer heb ik mijn bestelling opnieuw mogen doen, hoe dan ook! Hun service is top!!! Uiteindelijk heb ik moeten kiezen voor een mannenshirt (deze was alleen veel te groot)
Bedrukking:

Het meest benieuwd was ik naar de bedrukking, ik wou er de show mee stelen. Alleen kom je achteraf van een koude kermis thuis.  Zoals je kunt zien komt de bedrukking niet mooi uit op een zwangere buik. Door de ronde buik komt de afbeelding erg kreukelig over en zullen mensen vragen of het een “mislukt” diy project is geweest. Dit vind ik erg jammer, vooral omdat de verwachtingen erg hoog lagen.    Uiteindelijk komt dit shirtje wel in mijn herinneringsbox voor de kleine, hoe dan ook blijft het een uniek shirtje.

Prijs/kwaliteit:

De prijs van dit shirtje (ongeacht welke bedrukking je wilt hebben) kost 15,50 euro. De verzendkosten bedragen 4,95 euro. Voor de kwaliteit die je, als zwangere, krijgt is het niet waar voor je geld. Wel ben ik van mening dat de shirts van Digitransfer mooi uitkomen als je niet zwanger bent.

Conclusie:

Qua klantvriendelijkheid zal ik dit bedrijf zeker aanraden!!!  Alleen als je zwanger bent, en je zoekt iets unieks, zou ik het afraden. Puur omdat de bedrukking niet mooi uitkomt. Ook zou ik voor je besteld echt je maten nog eens opmeten.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s