Valeriya is geboren op haar verjaardag! 

Op zaterdag 19 december 2015, vandaag precies een week geleden, ben ik bevallen van een prachtige dochter genaamd: Valeriya.

Valeriya is vandaag precies een week jong en wat is het toch bijzonder om nogmaals dit mee te mogen maken, ook al is de babytijd van Aaron niet echt heel lang geleden.
Om de bevalling kort en krachtig te verwoorden : het was snel, erg snel! En dat allemaal door een strip poging (vliezen losmaken van de baarmoedermond) van de verloskundige. In de loop van de tijd zal ik een uitgebreid artikel schrijven over de bevalling, want ik heb echt een hoop te vertellen erover! Want wat ik hierboven schreef, dat het erg snel ging is geen woord over gelogen. Zelf denk ik nog met ongeloof terug aan de bevalling!

Alleen de naweeën….. Die waren helaas een stuk erger dan bij Aaron!
2 dagen na de bevalling was ik alweer ter been, ben samen met Quintin meegegaan om Valeriya aan te geven bij de gemeente. Want ik was echt toe aan hoe het lopen zou zijn zonder die dikke buik. Na 5 dagen heb ik wel voor het eerst mijn jeans aan durven trekken, droeg daarvoor gewoon simpel een legging.

Wonder boven wonder is mijn buik al heel snel dunner geworden.

Links: 39 weken zwanger. Rechts 5 dagen na de bevalling. 

Danique vind Valeriya helemaal geweldig, ze is echt zo trots om voor de tweede keer grote zus te zijn. Aaron vind Valeriya ook wel leuk, iedere keer als hij haar ziet verschijnt er een big smile op zijn gezicht. Maar hij vind het ook wel erg spannend.

Hij went er vanzelf wel aan.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s