Bloggend het jaar uit 2015 #1

Het einde van het jaar nadert, daarom plaats ik vandaag een top 10 van de meest gelezen artikels. Dit heb ik samengesteld door middel van het aantal bekeken artikels in combinatie met de zoekwoorden die er gebruikt zijn.

Door de artikels nogmaals te lezen kun je drukken op de titel van het artikel, dan opent er een nieuwe pagina met het desbetreffende artikel.

 1. Review Zwangerschapstesten.
Dit is echt het meest gelezen en gezochte artikel van 2015. In dit artikel test ik verschillende merken zwangerschapstesten. Onderandere Action, kruidvat, clear blue, ebay, DA drogist en tobenobe. Wil je weten met welk merk ik de meest positieve ervaring heb? En welk merk je misschien beter kunt laten liggen in de winkel? Je leest het in mijn review over zwangerschapstesten.

2. Week 5: Vermoeden buitenbaarmoederlijke zwangerschap.
Jullie hebben ook massaal het artikel gelezen over het vermoeden van een buitenbaarmoederlijke zwangerschap waar spraken van was tijdens de derde zwangerschap. In dit artikel vertel ik je welke lichamelijke symptomen ik had, hoe ik de dagen ben doorgekomen totdat een bbz werd uitgesloten, op welke manier het uitgesloten is en dat er zelfs helemaal geen sprake was van een intacte zwangerschap!!!

3.  Week 9 – tweeling.
Toen wij met 9 weken naar de verloskundige gingen en we daar ook een echo kregen leek er in de eerste instantie niets aan de hand te zijn. Totdat we thuis kwamen en ik de echo toch nogmaals goed bekeek. Wat zag ik daar? Daarboven onze kleine verstopper? Een tweede vruchtzak? Wat er precies aan de hand was lees je in dit artikel.

4. Mijn verhaal : eerste keer bevallen.
Op mijn 17e levensjaar mocht ik voor het eerst ervaren hoe het is om zwanger te zijn, te bevallen en hoe het is om op jonge leeftijd moeder te zijn. De bevalling gebeurde doormiddel van een inleiding, de weeen werden opgewekt. Ik kreeg een ruggenprik, dat achteraf heel veel consequenties gehad heeft. Benieuwd hoe ik de eerste bevalling “overleefd” heb? Lees dit artikel dan nog eens door!

5. Door de ogen van een gepeste.
Een artikel dat ook erg veel indruk heeft achtergelaten is het artikel waarin ik mijn verhaal vertel over de periode dat ik gepest werd.  Mijn brief aan de personen die mij gepest hebben is massaal gelezen. Mijn eerste gevoel toen ik dit allemaal opschreef was “niet online delen”, het was erg moeilijk om een deel van mijzelf bloot te geven en een kant van mijzelf te laten zien die niet iedereen van mij kent. Nu ben ik zo trots op dit artikel dat ik echt iedereen wil aanraden om het te lezen. 
6.  Hoera, wij worden mama en papa.
Het meest fantastische nieuws wat wij in 2015 hebben mogen melden is dat wij voor de derde keer mama en papa mochten worden. Voor ons was dit, ondanks dat het de derde keer was, weer een groot avontuur. Ik heb jullie mogen meenemen met alle ups en downs van de zwangerschap. Ik heb mooie buikfoto’s mogen delen met jullie.  Benieuwd op welke manier wij de zwangerschap bekend hebben gemaakt? Neem dan nog eens een kijkje!

7.  Mijn verhaal : Kraamtijd A.
Mijn verhaal over de kraamtijd van A. vonden jullie ook wel bijzonder om te lezen. In dit artikel vertel ik jullie hoe ik het heb beleefd na de bevalling, waar ik last van had, hoe de kraamhulp was (die was een drama!) en hoe . het deed nadat hij vanuit zijn veilige huisje ineens in de bewoonde wereld terecht kwam.

8.  Review verzorgingsproducten
Een artikel wat ook vaak gelezen en gezocht is, is het artikel waarin ik verschillende merken verzorgingsproducten voor jullie review. Je vind hier mijn mening over de volgende producten: Zwitsal, bumblies en Neutral. Ook lees je hier in welk product van Neutral toch Alcohol zit, terwijl ze altijd reclame maken dat er geen parfum/alcohol in zit en dat het een rustig product is voor een babyhuid.

9.  Week 18 – Bloedverlies door stress + geslacht.
Week 18 van de zwangerschap was een spannende week, het begon met bloedverlies. Wat de reden was van de stress die ik destijds had, vind je terug in het artikel. Ook lees je wat de trigger was, want de stress was wel de oorzaak maar de stress had ook iets getriggerd waardoor er bloedverlies ontstond. Na alle ellende mochten kregen we eindelijk van de verloskundige te horen wat zij dacht wat voor een geslacht ons kindje zou hebben.. Nu de kleine inmiddels geboren is kan ik met trots zeggen dat ze gelijk had!!

10. Brief aan jongere ik.
Het valt mij op dat de echte persoonlijke artikelen het heel goed doen, zoals de brief die ik zou schrijven aan de jongere ik! Aankomend jaar zal ik hier ook meer aandacht aan besteden. Deze brief is gericht aan mijn 14-jarige ik. Met de kennis die ik nu heb, zou ik mijn jongere ik veel meer positieve energie toewensen. Haar willen zeggen dat alles echt wel goedkomt, omdat ik inmiddels weet dat het meeste was destijds gebeurd is is goed gekomen in de zin van dat het gestopt is.

Dit was de top 10 die ik heb samengesteld door de paginaviews die jullie bekeken hebben en de zoekopdrachten die jullie gezocht hebben.

In 2016 staan er veel leuke artikelen op de planning. Onderandere: leuke shoplogs, persoonlijke verhalen, MIJN VERHAAL: bevalling V., MIJN VERHAAL: Kraamweek V., DIY’s, dag uit mijn leven (foto’s) ect.

WIJ WILLEN JULLIE EEN HELE FIJNE EN GEZELLIGE JAARWISSELING TOEWENSEN EN EEN GEZEGEND, GEZOND EN LIEFDEVOL 2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s