Het geboortekaartje V.

Omdat V. nu 11 weken is, en iedereen die het kaartje zou krijgen, het kaartje binnen heeft. Wil ik het originele kaartje graag showen. 

Zowel het geboortekaartje van A. als V. heb ik besteld bij Geboortepost. Het kaartje van D. niet, die hadden we echt zelf geprint.

Bij Geboortepost kun je kiezen uit een aantal heel veel verschillende kaarten.  Qua kaarten heb je een ruime keus.  Er is zelfs de mogelijkheid om 3D-kaarten te bestellen, hoe uniek is dat. Ook heb je de keuze om hippe geboortekaartjes uit te zoeken. Daarnaast, voor de creatieve ouders in spe, kun je een geheel eigen kaartje ontwerpen. Zo krijg jij het kaartje dat niemand anders heeft.

Bij V. heb ik gekozen voor het thema Winnie the pooh. Ik wou A. en D. erbij betrekken. En ik wou een bepaald lettertype thema hebben vanwege haar naam.

De plaatjes van Winnie the pooh heb ik gewoon van internet afgehaald. En via een online programma transparant gemaakt (DWZ: de achtergrond onzichtbaar maken, waardoor je het plaatje overal mooi in kan verwerken).

Hier de voor- en achterkant  (let op: adres is weggehaald):

 

Hier de binnenkant:

Zoals je ziet heb ik D. en A. op 2 manieren erbij betrokken, hetzij in het gedichtje :
D. wilde een zusje,
A. wou allebei.
Mama en papa wilde maar 1 ding,
En dat ben JIJ

En op de achterkant heb ik een foto geplaatst waar ze allebei bezig zijn met V.. Is overigens een hele bijzondere foto, het is namelijk de allereerste foto van hun met V.!

Het thema voor het lettertype is heel mooi ouderwets, deze keuze heb ik gemaakt omdat de naam V. afleidbaar is uit Game of thrones. En daarom wou ik een lettertype dat daaraan voldeed. Op geboorte post heb je een ruime keuze uit lettertypes.

De service van Geboortepost is geweldig! Je betaald een lekker laag bedrag voor de kaartjes, zie prijzenlijst.


Bron: Geboortepost

De kwaliteit is super. Je hebt keuze uit matte kaarten of glanzend. Ik zelf vind de glanzende kaarten erg mooi. De levertijd is bijzonder snel : voor 15:00 uur besteld, de volgende werkdag in huis.  Bij heel veel online kaart bedrijven betaal je veel meer en moet je vaak langer (soms wel 2 weken) wachten. Bij geboortepost heb je dit niet! Daarom is het echt een aanrader.

Hier heb ik nog een heel leuk voorbeeld van een 3D- geboortekaart:

2 gedachtes over “Het geboortekaartje V.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s