Zwangerschapsdozen

Als je zwanger bent is het het leukste om heerlijk te gaan shoppen voor je kleintje. Wist je dat je ook gratis zwangerschap/baby dozen kunt aanvragen? Welke aanstaande ouders vinden het nou niet leuk om verwent te worden?  Hieronder vind je de gratis dozen die je kunt aanvragen.  Wanneer je op de naam drukt, word je (via een nieuw tabblad) doorgestuurd naar de site waar je ze meteen kunt aanvragen.

DE BLIJE DOOS  wij jonge ouders.
Dit is de meest bekende zwangerschapsdoos. Je kunt de doos rond de 7e maand ophalen bij de Prénatal winkel. Voorheen, 5 jaar geleden, kreeg je 2 dozen (1 tijdens de zwangerschap en 1 daarna). Nu krijg je nog maar 1 doos: tijdens de zwangerschap.

OUDERS VAN NU (Zwangerschap en baby doos)
Een hele leuke doos voor wanneer je zwanger bent en wanneer je kindje geboren is. Deze doos kun je aanvragen tot de 8e maand van je zwangerschap. Als je het na de 8e maand aanvraagt ontvang je alleen de babydoos. Ophalen bij Etos. Hiervoor krijg je per mail of brief een ophaalkaart voor.

BABYDUMP
De baby-dump doos is een simpele doos met leuke spulletjes. Deze doos kun je op ieder moment ophalen bij de dichtstbijzijnde babydump winkel. Hiervoor heb je alleen een uitgeprinte bon nodig.  Je zou zelfs steeds een bon kunnen printen en een doos afhalen, alleen is dat niet de bedoeling.

KRUIDVAT
Sinds een kleine periode heeft kruidvat ook een eigen babypakket. Deze kun je alleen ophalen wanneer je een Kruidvat voordeelpas hebt. De inhoud hiervan is niet echt te vergelijken met de andere dozen, maar zeker waard om eens te halen. Je ontvangt enkele maanden voor de uitgerekende datum een bericht met dat je je doos kunt ophalen.

JANLINDERS
Let op: Jan Linders vestigingen zitten niet overal. Plus: hiervoor moet je een geboortekaart mee inleveren.
Deze is ter waarde van 25 euro.


HOOGVLIET

Let op: hoogvliet vestigingen zitten niet overal. Let op: hiervoor moet je een geboortekaartje mee inleveren.
Als er 1 babydoos is die wel echt de moeite waard is, is het de hoogvliet doos wel. Je ontvangt een envelop, het lijkt echt heel weinig. Maar zodra je de envelop openmaakt, zie je hoe je verwent word. Je krijgt een heel boekje met bonnen waarmee je gratis producten kunt ophalen (pakken luiers, potjes ect). Echt een aanrader


PLUS  

Let op: Hiervoor moet je een geboortekaartje mee inleveren. Plus: ze accepteren het geboortekaartje alleen als je in de desbetreffende postcode gebied woont.
De Kiekeboe doos is ook zeker een aanrader. Hier zitten best veel spullen in.  Sowieso een groot pak luiers (Bumblies) en meer.. Laat je verassen!

HALLO MAMA JUMBO
Ik haalde de Hallo mama doos, toen deze pas werd geïntroduceerd.  Heb toen staan wachten omdat ze het cadeau pakket niet konden vinden (wij wouden het hallo mama ko-nijntje hebben, om bij V. in bed te leggen haha)


FELICITATIEDIENST

Let op: Niet beschikbaar in bepaalde gemeentes! 
Geen ervaring met deze dienst, als je wel ervaring hebt deel hem dan hieronder!

 

Belangrijk:
Niets is gratis! In ruil voor deze gratis spullen moet je je gegevens invullen. Hiermee kun je ongewenst reclame krijgen. Voornamelijk Prenatal is hier erg goed in.  Tot op de dag van vandaag ontvang ik nog meerdere berichten per dag van Prenatal, WIJ jonge ouders en Nutricia. Iets met 20 verschillende drukkers voor geboorte kaartjes.. Waarom ik juist bij een bepaalde partner mijn kaartjes moet laten drukken. Mijn jongste is 4 maanden, daar hoeven wij geen geboortekaartjes meer voor te drukken.    Iedere maand krijg je emails over je kind en welke ontwikkelingen hij/zij per maand mee maakt. Rond zijn/haar verjaardag krijg je leuke cadeau aanbiedingen. Zo’n Dettol handzeepje is dus echt niet gratis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s