Goed nieuws: Zwanger? Nieuw huisje? hier het antwoord!

ef90e7f1-983e-407b-8333-20899316429a

Ben ik zwanger? Hebben wij een nieuw huisje? Vandaag mogen wij met iedereen het antwoord delen:

TROMGEROFFEL….

Vol verwachting klopt ons hart.  Wij hadden niet verwacht dat we dit nog zouden meemaken voor de zomer.  Toch is het echt gebeurd !!!! En wij zijn zo gelukkig.

Tijdens alle zwangerschappen waren wij ervan bewust dat wij ruimte in ons huis hebben moeten opofferen. MAAR…. Dit keer krijgen wij ruimte.. Want… wij gaan verhuizen. Jeeeeeej!
Vandaag hebben wij het huurcontract ondertekend.
Zoals velen misschien weten, hebben wij vorig  jaar een urgentie verklaring gekregen. Vanaf dan begint er een spannende periode, eigenlijk niet zo spannend als het verhuizen zelf, maar je bent dan toch continu je mail en post in de gaten aan het houden om steeds te bekijken of je een woningaanbod gekregen hebt. Je weet nooit wanneer de woningbouw iets passends gevonden heeft. Het kan na 2 weken zijn, 3 maanden, 6 maanden en zelfs 12 maanden. (hier hebben ze 12 maanden de tijd om een passende woning te vinden).  Wij hebben iets meer dan 11 maanden moeten wachten. Maar het is het zeker waard geweest.  De kinderen kunnen wij nu zoveel meer bieden: een grote tuin bijvoorbeeld.  Wij zijn niet meer afhankelijk van een lift en een trap. Ja echt, wij moesten (kan nu eindelijk in verledentijd praten) met de wagen steeds van een trap af, wat erg gevaarlijk kan zijn.

De afgelopen dagen ben ik minder dan normaal actief geweest op het sociaal media. Vanwege het moeten inpakken van alle spullen.  Er is wel tijdsdruk bij komen kijken.  In principe zit er tussen het moment dat we het hoorde en het moment dat wij officieel hier weggaan maar 2 weken, waarvan ik 1 week intensief kan inpakken en weggooien. De tweede week (deze week) staat voornamelijk in het teken van het huis woon-klaar maken. Dit doe ik gezellig met mijn schoonvader.

Wij zijn echt zo blij dat wij wegkunnen in ons huidige huis. Heerlijk helemaal opnieuw beginnen, fris in een nieuwe buurt.

af4b299f-7cf3-4018-8870-b947a50e2193

5 gedachtes over “Goed nieuws: Zwanger? Nieuw huisje? hier het antwoord!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s