Het is (bijna) zover! Zomervakantie.

Hoera, het is bijna vakantie. De schoolgaande kinderen in het noorden/midden van het land hebben al vakantie, maar wij moeten er nog even tegen aan. De vakantie begint volgende week. Dit is toch wel echt het moment waar iedereen naar uit kijkt (of juist tegenop ziet haha).

Als eerst wil ik even heel goed nieuws met jullie delen!!!!! D. mag na de vakantie naar groep 2. Hebben de medemama’s dit ook? Dat groep 1 nog zo gewoontjes klinkt, maar wanneer ze naar groep 2 gaan dat het toch ineens heel anders is? Het gaat allemaal zo enorm snel. D. doet het, ondanks dat ze nog maar kort op haar nieuwe school zit, heel erg goed. Maar wat wil je.. Haar taal ontwikkeling ligt ver boven gemiddeld en haar reken ontwikkeling iets boven het gemiddelde.

Maar mama’s/papa’s het is echt (bijna) zover. De vakantie is al begonnen of bijna in zicht.   Lekker op vakantie gaan.. Genieten van het goede weer, mocht de zon zich nog laten zien deze zomer. Zoals het er nu naar uit ziet lijkt het wel herfst, zonder de herfstachtige bladeren dan.

Wij gaan het deze vakantie rustig aan doen.  Denk dat wij gaan genieten van onze eerste zomer in ons nieuwe huis en wij onszelf gaan verhuizen naar de tuin.. Kinderen in het zwembad.. Mama zelf ook even pootje baden.
Ook gaan wij nog het een en ander in het huis doen, zoals de kleine dingen die wij tot nu toe nog niet hebben gedaan… de laatste puntjes op de i zetten.
Verder zal ik ook regelmatig binnen zitten en mij vergezellen met hooikoorts tabletten.    Wij hebben niet echt plannen om op vakantie te gaan. Wij blijven heerlijk in het oude/vertrouwde kikkerlandje.   Hopelijk ga ik ook nog met een vriendin afspreken, denk wel dat dat gaat lukken!  Peuterdaten en mamadaten hahaha.

Wat betreft Jonge mama’s blog: Ik snap dat een grote vakantie met het gezin heerlijk is en dat je liever buiten met je voeten in het gras of zand ligt dan vertrouwd mijn blog  te lezen. Toch  plan ik voor iedere donderdag een artikel in en kun je dat uiteraard lezen wanneer je hier zin in hebt.

Gaan jullie nog wat leuks doen met de vakantie? Hebben jullie nog hele leuke tips om heen te gaan, wat niet al te prijzig is?

Wij wensen jullie een hele fijne vakantie.. Geniet ervan..

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s