Shoplog Action

 

Gister zijn wij weer langs de action geweest en heb ik weer een aantal praktische spullen ingeslagen. Vaak moet je maar voor 1 artikel bij de action zijn en kom je toch met een hoop extra spulletjes naar buiten. Ook heb ik een prijsverandering ontdekt!! Dit lees je later in het artikel. 


Als eerst heb ik een speciale anti klit borstel meegenomen, onder vele bekend als de Tangle Teezer. Alleen is de borstel van het echte ongeveer 10 euro. Laten ze nu bij de action een goedkopere variant hebben. Namelijk de Betty brush.  Gezien mijn haar structuur, wat enorm snel klit, lijkt het mij wel leuk om deze te proberen om te ontdekken of het een goede invloed heeft op mijn haar.
Prijs: 2,49.

Ook is mijn telefoon toe aan een nieuwe screenprotector. Mijn huidige protector (ook van de action) is kapot. Q. dacht hier meteen aan toen wij de winkel in liepen, en nam dezelfde mee als de vorige. Dit zijn hele bijzondere protectors; want ze zijn namelijk van glas. Deze sceenprotector is aan de dikkere kant, waardoor het aanbrengen heel makkelijk gaat en je helemaal geen luchtbellen erin hebt zitten. Hoe fijn is dat?!
Prijs: 2,49

 

Ik liep langs de make up. En zag daar een hele mooie Mosaic blush liggen, in hartjes patroom. Deze blush ziet er donker uit, met mooie licht roze accenten.  Het is een shimmer blush, je zou bijna denken dat het naast je wangen een kleur geeft het ook meteen een highliter is.   Toen ik dit zag liggen dacht ik het te kunnen gebruiken als bronzer,  dit zou wel kunnen voor meiden met een hele lichte huidskleur.  Hiervan hebben ze nog een variant, meer roze tinten. Maar vond de andere erg fel.  En misschien tot much. Dit zou zomaar, qua hoe het eruit ziet, een product van bijv Essence kunnen zijn.
Prijs: 1,49

 

Bij de  Action hebben ze ook hele lekkere body crèmes van het merk  Grace & Charmes. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende geuren.  Roze: Rozen. Blauw: pepermunt. Groen: Olijf en oranje : zeeboter/jojoba.  Voorheen had ik al eens de roze variant geprobeerd en echt waar: de geur is heerlijk evenals de oranje tube. De geur is niet echt heel sterk. De creme trekt snel in de huid. En zeker met warme dagen als deze is het verstandig om je huid goed te verzorgen om het zo soepel mogelijk te houden.
Prijs: 0,99 cent.

 

Ook zag ik bij de schoolspullen een deksplanner liggen. Was al een hele tijd opzoek naar zoiets.  Heb momenteel al mijn afspraken in mijn hoofd staan en dan wilt er nog wel iets vergeten worden haha. Naast dat je iedere dag hier je afspraken in kunt zetten, kun je ook notities opschrijven. Dit leek mij handiger dan een agenda. Want zo’n agenda blijft ook maar in je tas zitten en met kleine kinderen wilt het weleens voorkomen dat iets gaat lekken in je tas: dan is je agenda ook drijfnat. Vandaar een simpele deskplanner die 1 vaste plek heeft.   Ook heb ik toen ik bij de schoolspullen liep een setje met memoblaadjes meegenomen. Je krijgt een 4-pack met de kleuren: Roze, oranje, blauw en groen.
Prijs:
Deksplanner: 1,49
Memoblaadjes (4×100) 0,99.

Ook heb ik wat huishoudelijke producten meegenomen. Hier heb ik geen foto’s van omdat deze producten al in gebruik zijn.

Onder andere een luchtverfrisser.  Van het merk : Aqua+ fresh ari = Pearly Jasmine Touch of mystery.  De geur hiervan is goddelijk. Zo zou ieder toilet moeten ruiken (0,84 cent).

Billendoekjes van het merk Teddy care, hier zitten 90 doekjes in (0,98 cent).

En een doosje met latex handschoenen, 100 stuks, deze gebruik ik altijd als ik mijn haren verf. Of het nu normale haarkleuring is of een haarkleur van Crazy color. Deze handschoenen kosten 2,99.


Ook heb ik nog een prijsverandering ontdekt.
Ik was opzoek naar de bodycreme en toen vielen mijn ogen op de zwangerschapstesten die ze bij action verkopen. Deze zijn in prijs gestegen! De testen waren 1,50 per doosje. Momenteel zijn ze 1,57 cent per doosje. 0,07 cent omhoog. Een kleine verandering, maar vond het toch handig om het even te melden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s