Het perfecte telefoonhoesje.

 

EGOsketch (1)
Tegenwoordig is 80% van de Nederlandse bevolking in het bezit van een (mobiele) telefoon.  Omdat mobiele telefoons door middel van hele strenge eisen worden geproduceerd is iedere telefoon hetzelfde.

Je kunt je telefoon wat persoonlijker maken door jouw favoriete apps te installeren.   Wil je je telefoon echt uniek maken of wil je dat iedereen weet dat jouw telefoon ook echt bij jou hoort?
EGOsketch maakt dit mogelijk. Je kunt een telefoonhoesje maken en ook helemaal naar jouw eigen smaak en wensen.

Ik mocht een hoesje uitzoeken, personaliseren en erover schrijven. Zelf ben ik erg kieskeurig met het vinden van een juiste hoesje.  De vele hoesjes wat ik tot nu toe heb versleten waren het net niet. Vandaar dat ik met een extra sceptisch oog het hoesje van EGOsketch beoordeel.

Om te beginnen: het personaliseren van het hoesje ging enorm gemakkelijk. Je upload een foto (of meerdere). Je kunt tekst toevoegen. Het spreekt allemaal voor zich.
14017689_10206894127086762_1419467796_n
Omdat ik voor 16:00 uur besteld heb, kreeg ik het hoesje de volgende dag al binnen (iedere bestelling wordt gratis verzonden!).   Bij het openmaken van het pakketje, kon ik alleen maar kijken naar het hoesje. Wauw, wat is mijn eigen hoesje mooi. En zo uniek, niemand anders die precies dit hoesje heeft.  De foto’s zijn erg duidelijk.     Het hoesje voelt ook erg lekker.

Wil je een hoesje met een foto van je gezin, jezelf, vrienden, een mooie quote of van je (huis)dieren?  Bij EGOsketch kun je erg gemakkelijk een persoonlijk telefoonhoesje ontwerpen.  Als je denkt dat het daarbij ophoud? Nee! Ze bieden meer. Je kunt er ook terecht voor het personaliseren van een tablet/ipad en Macbook hoes.

Conclusie:
Opzoek naar een persoonlijk hoesje, maar weet je niet waar je er 1 moet bestellen en of je wel waar krijgt voor je geld? Bestel het dan bij EGOsketch. Je krijgt waar voor je geld. Het wordt ook nog eens de volgende dag geleverd (mits je voor 16:00 uur besteld). En de klantvriendelijkheid is boven gemiddeld.   
Ik raad het iedereen aan.

14009803_10206894499296067_1287708395_n

BABYWEAR (1)

Een gedachte over “Het perfecte telefoonhoesje.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s