Review Cocobelt + GIVEAWAY (VERLOPEN)

GIVE AWAY

Ik ben moeder van 3 kinderen, waarvan de jongste – tijdens het boodschappen doen – in de autostoel gaat.  Maar eerlijk is eerlijk, het gewicht van de autostoel + het gewicht van mijn jongste dochter is niet altijd gemakkelijk te doen. Sterker nog: de laatste keer heb ik vanwege het op de arm dragen van de autostoel een “tennisarm” gekregen. Het langdurig dragen kan slecht zijn.
MAAR!!! Dit is verledentijd sinds ik de cocobelt heb ontdekt. Ik zal het nog leuker maken: Ik mag er ook 1 naar keuze weggeven!

Je kunt de cocobelt bestellen via de officiële website. Je hebt keuze uit 3 verschillende, maar vooral, hippe kleuren mint, zwart en aztec.  De levertijd is super, je hebt het vaak al de volgende dag in huis.  Nog een voordeel is dat je niet thuis hoeft te blijven voor dit product, want het is een brievenbus pakketje.
14159773_10206967387518227_1020860312_n
In het pakketje zit : De Cocobelt, een handleiding, 2x klittenband en 2x “markers”. De Cocobelt is gemakkelijk af te stellen, dit word in de handleiding erg duidelijk uitgelegd. De 2 stroken klittenband zijn ervoor zodat je deze aan beide kanten van de autostoel handvat kunt bevestigen (en om het bevestigen gemakkelijker te maken kun je de juiste plek eerst voorzien van een “marker”, zodat je het klittenband meteen op de juiste plek hebt.
Let op: Na het plaatsen van het klittenband zit het stevig vast en kun je het niet meer aanpassen.
14172061_10206967384918162_1080743603_n
Ik heb de cocobelt uitgebreid getest en ik ben tot de conclusie gekomen dat de Cocobelt een zeer handig product is.   Mijn jongste dochter is 10+ kilo (ja echt!), en zoals je hierboven hebt kunnen lezen heb ik door het dragen van het autostoeltje een tennisarm gekregen. Met de Cocobelt is dit verledentijd. Het gewicht komt meer op je schouders terecht waardoor het voor je arm een heel stuk gemakkelijker en minder zwaar is.
Wel is het van belang dat je altijd de autostoel ondersteund met je arm!
14172069_10206968089895786_420235587_n
Het enige nadeel wat ik tot nu toe heb ontdekt is dat je er geen hele grote afstanden mee kunt afleggen, dit kan een persoonlijke mening zijn. Maar voor bijvoorbeeld het autostoeltje te dragen van je deur naar de auto, van de auto naar de supermarkt en weer terug is het heel goed te doen.
Ik raad dit product heel erg aan.

Ik mag 1 Cocobelt naar keuze weggeven.  Wil jij hier kans op maken?
Laat mij weten welke kleur je graag zou winnen en waarom.    De winnaar krijgt persoonlijk bericht.
Volg Jonge mama’s blog op Facebook.

De winnaar word 5 september hierover bericht.

BABYWEAR (1)

4 gedachtes over “Review Cocobelt + GIVEAWAY (VERLOPEN)

 1. Monica zegt:

  Wauw, wat een leuke winactie. Ik ben bijna uitgerekend en kijk al uit om ons zoontje in de maxicosi mee te kunnen nemen 🙂 nu ben ik niet zo groot en sterk, dus zou deze cocobelt een super oplossing zijn! Ik ga duimen!:)

  Like

 2. Kim Clermonts zegt:

  Ik heb al een aantal enthousiaste reviews gelezen over de cocobelt. Deze stond dan ook op mijn verlanglijstje voor als mijn zoontje was geboren. Eenmaal in de winkel wilde ik hem eerst even testen. Ook maar goed ook want ik werd niet erg enthousiast van deze test. Ik heb hem uiteindelijk niet gekocht omdat ik het nog zonde van het geld vond als hij qua functionaliteit niet veel toevoegde. Graag zou ik toch meedoen om deze cocobelt te winnen en ik hoop dat mijn oordeel naar een uitgebreidere test bijgesteld kan worden en dat ik dit product aan vele mama’s kan aanbevelen

  Like

 3. Lisanne zegt:

  Wat een super leuke win actie! Deze zou ik goed kunnen gebruiken. De mint kleur vind ik erg mooi. Alle accessoires in het kamertje van mijn zoontje (bijna 4 maanden) zijn ook mint. Ik ga duimen 😃

  Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s