Kinderkamer vrolijker maken met kikker.

 

Zoals vele van jullie misschien weten zijn wij niet heel lang geleden verhuist, de muren van de kamer waar D. en A. samen slapen, waren nog behoorlijk saai en erg eentonig. Ik heb het erg gemakkelijk weten te pimpen. Wil je weten wat ik gedaan heb? En vanwaar ik het product heb?

Voordat wij verhuisde hadden wij bedacht dat wij alle muren (echt, allemaal) dezelfde kleur zouden doen. Wij hebben gekozen voor taupe.
Dit hebben wij gedaan zodat wij alle accessoires heel gemakkelijk konden aanpassen, omdat vrijwel alle kleuren hierbij passen. Toch is het voor een kinderkamer een erg saaie kleur. En was het nodig dat er wat meer kleur in de kamer kwam. Ik mocht van KEK Amsterdam hun nieuwste Kikker (patroon) behang proberen.

Ik ben niet bepaald een ster als het gaat om behangen, de laatste keer dat ik iets met behangen gedaan heb is alweer minstens 5 jaar geleden en toen had ik alleen het behang ingesmeerd met lijm.    Vond het daarom heel spannend om helemaal zelf te behangen. Het viel reuze mee. Het behanglijm kun je tegenwoordig bij bepaalde soorten behang op de muur smeren, waardoor je het gemakkelijk kunt corrigeren.  Dit geld ook voor het behang van KEK.
Wat enorm fijn is aan het behang is dat de maten standaard zijn afgemeten op 2,80 meter. Waardoor je niet hoeft te puzzelen met het patroon wat er op staat.   Als je de muur aan het lijmen bent, moet je wel opletten dat er voldoende lijm aan de bovenkant, onderkant en zijkanten van de muur zit. Anders kan het behang loslaten.
Het behang van Kikker is enorm vrolijk.  Hier valt het goed in de smaak. Mijn middelste kindje vind het zo geweldig dat hij hele verhalen verteld er tegen haha.
Zelfs als je niet heel goed bent met behangen, kun je dit gemakkelijk, snel en eenvoudig zelf doen!  Ben je opzoek om een kinderkamer wat op te vrolijken? Neem dan eens een kijkje op de website van KEK Amsterdam.

 

De Kikker behang is verkrijgbaar in 4 kleuren: Gebroken wit, roze, groen en blauw.  Het is vliesbehang, dat is sterker dan het papierbehang.  Per rol (3 banen) betaal je 99,95 euro.  De illustraties van dit behang zijn van Max Velthuijs. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s