Gepersonaliseerd kinderboek – Lost my name – GIVE-AWAY [VERLOPEN]

 

Ik mocht van Lost my Name een gepersonaliseerd kinderboek ontvangen.  De boeken van lost my name zijn erg bijzonder en leuk om cadeau te doen of te krijgen.   In dit artikel vertel ik je wat ik van de boeken vind, kun je een kijkje nemen in het boek. Ennnnn…. Ik mag 1 boek verloten!!!!!!!

De boeken heten (voor beide geslachten) “Wat een pech mijn naam is weg”. De titel klinkt al meteen interessant, maar de inhoud is nog veel leuker. Je kunt samen met je kindje opzoek gaan naar zijn naam, door middel van korte versjes. Het is echt een hele leuke speurtocht. Aan iedere letter van de naam zit een personage verbonden (dit kun je bij het personaliseren van het boek zelf ook aanpassen).
Het is belangrijk om kinderen, zeker wanneer ze jong  zijn, te laten interesseren in het lezen.  Welk kindje vind het nu niet leuk om een verhaal te lezen wat over zichzelf gaat.  Het is spelenderwijs het avontuur aangaan met woorden.. letters.. En de naam van je kindje.

Zo wordt het verhaaltje voor het slapen gaan wel heel interessant.

 

Toen ik het pakketje in de brievenbus zag liggen werd ik al helemaal blij. Het pakketje alleen al is heel erg vrolijk.   Wat mij erg verbaasde is dat de levertijd veel sneller was dan dat de site aangaf, dat is natuurlijk alleen maar beter, kun je samen met je kindje sneller van het boek genieten.  Het boek is brievenbuspost, dus hiervoor hoef je niet thuis te blijven, dat is ook weer een bijkomend voordeel J.

De kwaliteit van het boek is geweldig. Het boek is een soft cover. Het boek heeft een minimum aantal bladzijdes, dat zijn er 24, maar hoe langer de naam van je kindje is hoe meer bladzijdes je krijgt.  Ik heb mijn boek met de naam “A.” besteld, dat zijn maar 5 letters, maar zeker meer dan genoeg leesplezier. A. vind het een heel leuk boek, hij snapt nog niet alles wat erin staat (hij is nog geen 2 jaar). Het zijn voornamelijk de plaatjes waar hij enorm blij van word. Vooral als wij bij de letter “R” zijn, en het verhaal over een Ridder gaat.
De aankomende jaren kan ik heel vaak, eindeloos herhalend, voorlezen uit het superleuke boek.   Zelfs D. vind het boek erg leuk, vooral omdat het over haar kleine broertje gaat.

 

Ik mag 1 exemplaar, met de naam van jouw kindje, weggeven. Hoe leuk is dat? Wil je hier kans op maken?
Laat een leuk berichtje hier achter, of op mijn Instagram, Facebook met wat de naam is van je kindje waarvoor je dit wilt winnen.
19 september krijgt de winnaar persoonlijk bericht.

Niet gewonnen? Niet getreurd, ik mag ook hele leuke kortingscode weggegeven!

Het boek “wat een pech mijn naam is weg” is te bestellen via : LOST MY NAME  en kost  26,99 (GEEN VERZENDKOSTEN).

9 gedachtes over “Gepersonaliseerd kinderboek – Lost my name – GIVE-AWAY [VERLOPEN]

  1. Sharona zegt:

    Graag wil ik meedoen! Het is niet voor mij ( al heb ik zelf wel kinderen) maar ik gun het mijn beste vriendin haar kinderen ook! Zij kunnen het veel beter gebruiken! Hier zit de kast al vol met boekjes :p dus ” vingers gekruist” om te winnen voor deze liefde volle gezin 😀

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s