DIT! is ons geheimpje!

 

Het is zover! Het zwijgen is niet langer verplicht en eindelijk mag het van de daken geschreeuwd worden.  In JUNI 2017 mogen wij ons 4e wondertje verwelkomen.  

Na de eerste positieve test was het nog ongelofelijk, pas nadat ik een Clear blue gedaan heb begon het wat realistischer te worden en begonnen wij het ook  pas echt deels te geloven.      Het is nog zo onwerkelijk maar wij kijken er al helemaal naar uit.
Zoals al bekend was heb ik een tijdje het spiraal gehad, hoe dit is afgelopen is nog een verhaal apart. Ben daarna tijdelijk – totdat er een betere oplossing zou komen – aan de pil gegaan. Alleen zijn wij erachter gekomen dat de pil nooit zijn werk goed heeft gedaan, want het was erg verdacht dat ik helemaal geen klachten hiervan kreeg (10 jaar geleden, toen ik ook de pil slikte, ging ik kapot van de pijn hierdoor).   Ondanks alles zijn wij echt heel erg blij en gelukkig, dat wij dit allemaal nog 1x mogen meemaken.  Wij kijken ernaar uit om deze zwangerschap helemaal te voldragen en met heel veel liefde en open armen ons kindje groot te brengen.

Ik heb inmiddels mijn 4e goede echo gehad dus is het nu wel leuk om het met iedereen te delen, en dat net voor Sinterklaas.  Wanneer ik dit online zet ben ik eind trimster 1 of begin trimester 2 

Tijdens het schrijven van dit zit ik helemaal te stuiteren, alleen maar vanwege de spannende tijd dat komen gaat.
Wij hebben besloten om alleen de zwangerschapsmaand bekend te maken en geen specifieke datum.   Zoals het er nu voor staat willen wij het geslacht NIET weten, alleen moet ik daarnaast wel eerlijk toegeven dat ik inmiddels wel een getraind oog heb om er alsnog achter te komen haha.

Wij zijn inmiddels van de schrik bekomen en gaan nu heerlijk genieten van deze spannende/geheimzinnige periode.

Nu ga ik langzaam proberen om op de daken te klimmen en schreeuwen dat wij weer papa en mama worden hihi.

*babywagenballonnen komen van Aliexpress!

4 gedachtes over “DIT! is ons geheimpje!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s