Bloggend het jaar uit 2016 #2

 

Het duurt niet lang meer of wij gaan knallend 2017 in, wat is het jaar snel gegaan. Wat heb ik een fantastisch (blog) jaar gehad. Vandaag blik ik terug op 2016 door middel van een top 10 meest gelezen artikels.
Wil je de best gelezen artikels nogmaals lezen? Druk dan op de titel van het desbetreffende artikel dan opent er een nieuw tabblad  waar je het kan lezen zonder deze pagina te verlaten.

1. Review zwangerschapstesten.
Net als vorig jaar staat dit artikel, uiteraard verdient, op nummer 1. Hier vind je reviews over een aantal zwangerschapstesten. Zowel van Action, kruidvat, ebay, clear blue (indicator), DA drogist en tobenobe. Ook vertel ik hier extra informatie over waarom je beter niet voor NOD kunt testen, wat een indroogstreepje is en een aantal leuke weetjes. In 2017 komt er een speciale action zwangerschapstest editie, waar ik de meeste vragen van bezoekers beantwoord.

2. Week 5 – vermoeden Buitenbaarmoederlijke zwangerschap.
Ook vorig jaar stond dit artikel op nummer 2 in de top 10. Niet zo heel gek, want een BBZ is een gevaarlijke complicatie tijdens een zwangerschap.  Je kunt een BBZ merken aan bepaalde lichamelijke kenmerken, wat dat precies zijn lees je in dit artikel. Bij twijfel: altijd een arts/verloskundige of gynaecoloog raadplegen!

3. In mijn hart gaat het misbruik verder.
Wauw, dit artikel heeft bij jullie en mij veel indruk achter gelaten. Ik word persoonlijk erg emotioneel als ik dit artikel zie staan als 1 van de meest gelezen artikels. Hierin vertel ik uitgebreid over mijn verleden met seksueel misbruik.  Was enorm bang voor het online zetten hiervan, het is toch een heel persoonlijk “ding” van mij geworden. Je gunt dit niemand toe en daarom is het belangrijk om te praten hierover als je er klaar voor bent.

4. Brief aan hem.
Ik heb dit artikel geschreven als trauma verwerking, ken je dat gevoel (ik hoop van niet) dat je iets ergs hebt meegemaakt en je eigenlijk met diegene zou willen praten en je nog van alles wilt vertellen  wat je voorheen niet kon? Dat is de aanleiding geweest om dit te schrijven. Ergens wist – en hoopte – ik dat “hij” dit ook lezen zou.

5. Brief aan hem deel 2.
Ja hoor, hij las het. En hoe! Kreeg meteen een hele reeks met prive berichten. Waardoor er natuurlijk een deel 2 online kwam.

6. Bevalling V..
De bevalling van V. was een bevalling die je echt iedereen toewenst. Het was zo’n eitje en ging redelijk snel. Met dit artikel praat ik je bij over hoe de bevalling geweest is, hoe ik bevallen ben, of ik pijnbestrijding nodig had, of de weeen pijn deden en wanneer ze precies is geboren. Heb je zelf angst voor de bevalling? Lees dan vooral mijn ervaring!!!!!!!

7. Shoplog Action.
In dit artikel laat ik je een aantal producten van Action zien, wie kent het niet?! Aankomend jaar zullen jullie meerdere shoplogs verwachten.

8. DIT! Is ons geheimpje.
Wij hebben dit een lange tijd voor iedereen geheim weten te houden, wij zijn in verwachting van een vierde kindje. In dit artikel vind je de aankondiging (super leuke foto!!!) Ik geef een korte update van hoe of wat. En ik vertel wanneer ik uitgerekend ben.  In het aankomende jaar kun je een hoop zwangerschapsupdates verwachten.

9. Wat gebeurde er met mijn spiraal? (heftig)
In Februari 2016 liet ik een spiraaltje plaatsen, hier waren natuurlijk al wat problemen mee de eerste periode. Maar wat er onlangs gebeurde had ik niet verwacht, of nouja eigenlijk wel. Alleen dat het ook echt zou gebeuren? Dit is de keerzijde van het spiraal.

10. Boy or girl. Geslachtsfabels.
Wanneer je in verwachting bent vraag je je natuurlijk af of je een jongen of meisje verwacht. Op internet zijn er een hoop theorieën te vinden waaruit je kunt testen wat het geslacht zou kunnen zijn.  Ik zette 10 “fabels” op een rij en neem deze met je door. In dit artikel kun je zien of het ook echt klopte of niet.
In 2017 zal ik een nieuwe plaatsen met hele andere fabels.

Wij wensen jou een heel voorspoedig, gelukkig, liefdevol, en vooral een heel fantastisch nieuwjaar! Tot volgend jaar 🙂 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s