BUIKBANDEN.com + Veel Buikfoto’s

img_6664Tijdens mijn zwangerschap draag ik voornamelijk graag basic shirtjes, omdat je dat gemakkelijk met alles kunt combineren.  Toch is het altijd erg leuk om hier een super leuk zwangers tintje aan te geven, maar hoe doe je dit? Simpel, schaf een paar leuke buikbanden aan en je hebt zo hele leuke verschillende outfits.

Ik mocht van buikbanden.com 2 hele leuke buikbanden uitzoeken om mijn “basic” outfitje toch een hele leuke touch te geven.   Op de website van buikbanden vind je een verschillend assortiment van buikbanden. Je hebt hele standaard buikbanden, in een effen kleur. Je kunt ze bestellen met een klein printje of helemaal bedrukt. Met hele leuke teksten of je kunt zelf een buikband ontwerpen. En voor de mama’s onder ons die een luxe buikband willen hebben, hebben ze ook buikbanden met bling bling!   Super leuk.
img_0248 img_0242

Op het moment dat ik de buikbanden uitzocht wisten wij het geslacht nog niet, sommige buikbanden zijn echt meer voor een jongen geschikt terwijl andere leuk zijn voor meisjes.   Daarom ben ik gegaan voor een zwarte buikband met de tekst “een beetje papa, een beetje mama, en heel veel liefde”, dit is echt mijn favoriet.   Ook koos ik een witte buikband met “super mama”, want als toekomstig mama ben je net een superheld.       Alle banden zijn overigens in alle kleuren van de regenboog verkrijgbaar.
img_6858 img_6859

Qua maat kun je beter voor een maat groter gaan. Ik koos maat M (38-42), dat past prima zonder een beginnend buikje, nomaliter draag ik maat 40-42.  Toch had ik een L nodig (44-48).    De buikbanden met tekst zijn 12,95 per stuk en worden echt super leuk – als een echt cadeautje – verpakt, zoals je hierboven kunt zien. Dat is pas leuk uitpakken.  Ze zijn van rekbaar stof waardoor je, wanneer je de juiste maat hebt, er heel je zwangerschap plezier van kunt hebben en je eindeloos kan variëren.

img_0249 img_0240
img_0243img_0244img_0246

Gedurende de zwangerschap zal ik vaker leuke foto’s maken met deze buikbanden, zodat je een idee krijgt tot hoelang een buikband prettig zit.
BABYWEAR (1)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s