7 weken zwanger : veel veranderd (okt ’16)

d-i-r-e-c-t-i-o-n

Tijdens mijn 7e week van de zwangerschap, was het een rustige week. Merkte ineens vreemde symptomen op en een omgeslagen eetgewoonte….. Waar zou je mij voor wakker kunnen maken? In dit artikel praat ik je weer helemaal bij! 

Hoe gaat het?
Deze week gaat het prima, wat zijn de afgelopen dagen snel voorbij gegaan. Vandaag is het woensdag en heb gister al een aantal proeffoto’s gemaakt voor de bekendmaking, zodat ik weet hoe het er een beetje uit komt te zien. Merk de laatste paar dagen dat ik vrolijker ben, dat is positief nieuws haha.

Omvang buik:
Mijn buik is momenteel iets rustiger geworden, of nouja de darmen. Ze lijken minder uitgezet dan vorige week. Maar alsnog zie je al een soort van (darm)buikje.
041331cb-48b9-4799-9d63-62a0ca0fec24

Symptomen deze week:
Het is heel gek maar sinds een week  of 2 heb ik iedere dag dat mijn haar op 1 plek extreem in de klit gaat, en het is steeds dezelfde plek. Kan toch geen toeval zijn? Heb last van mijn darmen, zij weten ook niet meer wat ze willen, ben met vlagen misselijk, merk dat mijn gezicht iets boller begint te worden (dat kan ook puur toeval zijn of door de Raffaello’s komen haha).  Merk ook wat steken in mijn lies

Eetpatroon veranderd:
Mijn eetpatroon is deels helemaal omgeslagen. Een doos raffaello’s is niet veilig! Ben gek op croissantjes al kan ik nog steeds genieten van hartig eten.   Daarnaast lijkt onze fruitmand wel een mandarijnen hemel, een netje per dag gaat er met gemak door heen.

Slaappatroon:
Voel mezelf momenteel net Doorenroosje, kan uren lang slapen. Het lijkt alsof ik geen slaap genoeg kan krijgen.

Verloskundige geweest:
Jaa! Ik ben gisteren geweest. Had de afgelopen dagen wat last van mijn buik, denk dat het de darmen waren. Je kunt je voorstelen dat ik daardoor wat zenuwachtig was. Had pas laat in de middag de afspraak staan dus moest ook nog eens heel de dag wachten.    Heb tot nu toe al bijna alle verloskundigen gezien (3 van de 4 haha). De verloskundige vroeg of ik bezwaar had tegen een inwendige echo, dat had ik niet. En wauw! Wat is ons klavertje gegroeid ten opzichten van 10 dagen geleden. De lengte is nu 11,18 mm (1,1 cm; bijna 1,2 cm).  Het hartje klopte, heb dit ook mogen horen. Helaas staat de volgende echo : De termijn echo!! Geplant voor over 3 weken. Dan weten wij eindelijk hoever ik precies ben, aangezien het nu nog niet echt betrouwbaar is.  Kan mezelf daarna ook voorbereiden op de bekendmaking.
15871203_10207946076464839_1214748913_n

Behoefte aan positiekleding:
Zou wel graag al positie kleding willen dragen, maar ergens houd een bepaald gevoel mij tegen. Dus houd het momenteel bij leggings en mijn zwarte jeans.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s