8 weken zwanger : Positie kleding?

d-i-r-e-c-t-i-o-n-1Vandaag wanneer ik een begin maak aan dit artikel (nov) ben ik precies 8 weken zwanger (Yeeey) en ik heb een leuk nieuwtje te delen. Ik neem je mee in week 8 van mijn zwangerschap.

Hoe gaat het?
Het gaat goed! Vandaag (8 weken) heb ik voor het eerst het hartje gehoord met mijn doppler. Ben al vanaf vorige week bezig met het vinden ervan en tot gister is dit mij niet gelukt. Heb gisteren (7+6w)  20 minuten liggen zoeken en vandaag kon ik het binnen 3 minuten vinden. Vind het alleen wel bijzonder dat ik het hartje alleen kon horen 2/3 centimeter boven het schaambot, zal het al zo hoog zitten?

Omvang buik:
Mijn buik heeft momenteel de grootte van minstens een zwangerschapsduur van 20 weken. Het is best behoorlijk opgezet.

Symptomen deze week:
Ik lijk een beetje verkouden te worden, mijn darmen en ik zijn elkaars ergste vijanden, regelmatig heb ik wat buikpijn dat van de onderbuik doortrekt naar de liezen.  Ook begin ik ineens tandpijn te krijgen.

Eetpatroon veranderd:
Net zoals vorige week ben ik nog altijd even gek op mandarijnen, de raffaello’s heb ik maar achterwegen gelaten en vind ik momenteel niet meer zo heel bijzonder.

Slaappatroon:
Hier is niet veel veranderd, kan hier niets nieuws over zeggen haha. Behalve dat de vermoeidheid nog altijd aanwezig is.

Verloskundige geweest:
Nee, helaas niet. Maar om dit goed te maken luister ik zelf naar het hartje. Zo weet ik toch dat het nog goed zit.

Behoefte aan positiekleding:
Pff, ben inmiddels (8+6w) toch maar begonnen met het af en toe dragen van positie broeken. Dit wissel ik af met leggings. Vind het ergens wel prettig om het te dragen, maar anderzijds is het wennen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s