13 weken zwanger – tweede trimester

16522783_10208185921740821_1168384138_n
Yeey, officieel in het tweede trimester. Het gaat hard, eigenlijk veel te hard.   Ik praat je vandaag bij over hoe week 13 mij is afgegaan. Deze week stond voornamelijk in het teken van niet lekker zijn.

Hoe gaat het?
Ik ben echt ziek geworden deze week, op een of andere dag ineens heel erg veel last van keelpijn, verstopte neus, slijm in de keel, rillerig, het heel koud hebben en iedere dag hoofdpijn. Het lijkt op de griep en dat is het waarschijnlijk ook.  Gelukkig weet ik met een heel oud trucje ervoor te zorgen dat de keelpijn maar voor korte duur is.

Omvang buik:
Mijn buik begin nu op een echt buikje te lijken.

Symptomen deze week:
Vaak misselijk, gevoelige tanden, diarree en hoofdpijn, maar deze symptomen kunnen natuurlijk ook van de griep komen.  Wat wel is opgevallen is dat ik deze week echt bekkenklachten heb, hoop natuurlijk dat het nog overgaat en pas aan het eind van de zwangerschap weer terug komt.

Eetpatroon veranderd:
Ik heb gemerkt dat ik deze week toch meer zoutig gegeten heb en een stuk minder zoet dan vorige week. Deze zwangerschap is er echt geen pijl te trekken aan mijn eetgewoonten.

Slaappatroon:
Nog steeds vermoeid, ben ’s avonds steeds sneller moe.

Verloskundige geweest:
Nee, nog 1 weekje wachten en dan mogen wij ons kleintje weer bewonderen.  Misschien is er dan al iets te zien van wat het geslacht is, ben toch wel erg benieuwd.

Behoefte aan positiekleding:
Ja! Op de dagen dat ik de deur uit moet kleed ik mezelf in positie kleding (vooral in positie jeans) als ik niet naar buiten hoef loop ik heerlijk rond in een joggingsbroek.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s