14 weken zwanger – Nog steeds niet lekker

16522511_10208185921820823_1886888798_n

Ik dacht dat ik deze week naar de verloskundige mocht, maar omdat de verloskundige mij het verkeerde termijn had gegeven tijdens de termijnecho, zou ik de echo pas in week 15 hebben.   Helaas geen echo update, maar wel een zwangerschapsupdate; net zo leuk toch!

Hoe gaat het?

Pff, ben serieus nog altijd ziek.  En dat net voor de kerstdagen. Misschien een grappig weetje: Vorig jaar, precies in deze week was ik ook flink ziek. Alsof het ieder jaar weer herhaalt. Voel mijn klavertje echt al regelmatig bewegen. Het is nog steeds het gevoel van inwendig gekietel, maar het is ook een paar keer voorgekomen dat het echt een plopje was.

Omvang buik: 100cm
Vind mijn buik erg huge, voor de duur van de zwangerschap. Dat was het vanaf het begin al.

Symptomen deze week:
Misselijk, puistjes, geïrriteerde darmen en vreselijk last van mijn bekken.   Het is mij deze week opgevallen dat mijn haren zooo glanzend en zacht zijn. Mijn dode puntjes zie en voel je niet meer, zal dat ook een symptoom zijn.

Eetpatroon veranderd:
Weet niet zozeer of dit echt mijn eetpatroon veranderd, maar omdat wij bijna tegen kerst aan zitten heb ik heerlijk gesnoept van de oliebollen. Heb verder weinig opgemerkt qua eetgedrag, vooral omdat ik moet opletten met bepaalde producten vanwege het ziek zijn.

Slaappatroon:
Was deze week erg vermoeid ’s avonds, terwijl ik overdag al een soort van nesteldrang heb. De vermoeidheid is echt alleen in de avond aanwezig.

Verloskundige geweest:
Ik ben met 14+5 weken bij de verloskundige geweest (dacht ik) totdat ik hoorde bij de verloskundige dat ik op die datum blijkbaar al 15 weken was (bij de termijn echo hadden ze de verkeerde termijn gegeven haha). Als wij uitgaan van de
termijn echo van 4 weken geleden, dan ben ik al ruim een week vooruit gezet qua zwangerschap. En vandaag 2 dagen verder blijkbaar. Is behoorlijk positief, is weer een week dichter bij de uitgerekende datum haha.  Dus de update hiervan lees je bij week 15.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s