15 weken zwanger – Wij weten je geslacht!!

16652597_10208185921900825_1770142702_n
Het is niet te geloven, maar ik ben (wanneer ik dit schrijf) 15 weken zwanger. Deze week stond in het teken van weer een echo, D. is voor het eerst ook meegegaan aangezien dit weer de eerste echo is na de bekendmaking. En misschien het spannendste van allemaal: Wij weten stiekem je geslacht al :).  Ook is het kerst!

Hoe gaat het?
Het gaat prima, ik heb nog last van de verkoudheid. Maar daar zetten wij ons erg makkelijk overheen, want de kerst periode is aangebroken. En wat is er nu leuker dan kerst?!  Wij hebben voor het eerst sinds wij op onszelf wonen een kerstboom staan (voorheen op ons flatje was er geen plek voor, maar in ons huidige huis wel). Wij hebben daarom flink uitgepakt. Wat vonden de kinderen het leuk. Zij hebben flink wat cadeautjes gekregen, en natuurlijk kon ik het niet laten om wat mooie foto’s bij de boom te schieten.

Omvang buik:
Mijn buik is hetzelfde als vorige week. Kan hier niets over melden.

Symptomen deze week:
Mijn misselijkheid is even weg, maar laten we het niet te hard zeggen haha. Wel zijn de bekkenklachten nog volop aanwezig en dat is soms echt best irritant. De hoofdpijn behoord nog wel bij mijn klachten, gelukkig is het niet iedere dag. Mijn haar is nog wel echt glanzend en zacht, dat is dan weer een positieve klacht.

Eetpatroon veranderd:
Ik eet alles wat ik kan vinden, gewoon omdat ik het lekker vind.  Heb deze week wel gemerkt dat ik voor het eerst bonen redelijk goed kan verdragen, zonder dat het darmklachten geeft.

Slaappatroon:
Erg vermoeid, je zou denken dat het in het tweede trimester allemaal wel beter zou worden… maar helaas. Of mijn bed ligt gewoon te lekker, dat kan ook!

Verloskundige geweest:
Ja, ik ben bij de verloskundige geweest. Voor het eerst is D. ook mee geweest, omdat dit de eerste verloskundige afspraak was sinds iedereen weet dat er een kindje bij komt. D. vond het net zo geweldig als ik.     Iedere controle krijg ik een echo, dus deze keer ook weer. Het kindje is aardig gegroeid en was flink aan het rond spartelen.   Ook weten wij het geslacht haha.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s