16 weken zwanger – Gekietel in buik

15841007_10207922022063494_1330028350_nWeek 16 alweer, nog maar heel even en dan zit de eerste helft erop.  Voor wij het weten is het Juni en dan kunnen wij ons nieuwe gezinslid aan iedereen voorstellen.  Maar voordat het zover is deel ik eerst nog mijn 16 weken update (en nog vele andere updates haha) 

Hoe gaat het?
Het gaat redelijk goed. Heb serieus nog altijd last van verkoudheid, hoe kan het zolang aanhouden?  Eigenlijk is het wel jammer dat de kerst periode weer voorbij is. Het was een erg gezellige periode, want wat zijn de kinderen verwent.

Omvang buik:
Mijn buik heeft een mooie bolling, al zeg ik het zelf.


Symptomen deze week:
Sinds deze week moet ik ineens weer heel erg veel plassen, niet normaal. Soms wel 3x in een half uur, overdag is het niet zo erg. Maar ’s avonds voor het slapen wel.   De misselijkheid is zo goed als verdwenen lijkt het wel. Alleen jammer van de verkoudheid.

Eetpatroon veranderd:
Ik ben momenteel erg van de zoetigheid, chocola, chocola, chocola en nog eens chocola. Normaal ben ik helemaal niet van de chocola en laat ik het liever liggen. Maar deze week is het echt ineens chocolade week.

Slaappatroon:
De vermoeidheid lijkt enigszins te minderen, overdag tenminste. Ben ’s avonds wel blij als ik in mijn bed lig. Ben dan eigenlijk meteen vertrokken.

Bewegingen:
De kindsbewegingen voelde ik al vrij vlot, met 11 weken al.  Tot nu toe is er nog niet veel veranderd qua hoe het voelt, het voelt nog steeds als een inwendig gekietel in de buik. Soms een aantal keer achter elkaar en de andere dag geen een keer. Toch blijft het erg bijzonder om deze prille bewegingen weer waar te nemen.

Verloskundige geweest:
Nee, de eerst volgende afspraak is met 18-19 weken, evenals de 20 weken echo.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s