23 weken zwanger – Ik MOET sushi

img_0774
Wij zijn inmiddels alweer bij 23 weken zwangerschap beland, jeetje wat gaat het enorm snel. Het lijkt wel hoe vaker je zwanger bent, hoe sneller de weken voorbij vliegen.  Het voelt als 2 dagen geleden dat wij een positieve test in handen hadden.. Kortom: De 23 weken update.

Hoe gaat het?

Met mij gaat het prima, alleen met de kinderen wat minder. Ze zijn getroffen door een verkoudheid, deze week staat voornamelijk in het teken van neusjes schoonmaken, temperatuur opmeten, snel geprikkelde kindjes en veel knuffelen.  Het is altijd zo sneu om te zien als de kinderen zich niet lekker voelen. Hopelijk knappen ze snel op.

Omvang buik:

Het is heel grappig, maar ’s ochtends valt mijn buik eigenlijk wel mee terwijl het ’s avonds helemaal bol gaat staan haha.

Symptomen deze week:
Rommelende darmen, geïrriteerde maag en vooral honger.. Heeeeel veeel honger! Ik wil… nee MOET… Sushi…

Eetpatroon veranderd:
Heb de hele week verlangt naar een sushi rolletje haha.  Uiteindelijk heb ik hier gewoon aan toegegeven en heb ik genoten van sushi.

Slaappatroon:
De ene keer slaap ik als een blok en de andere keer kan ik door ieder geluidje wakker worden. Volgens mij zijn mijn lichaam en geest zich al aan het voorbereiden op de slapeloze nachten?

Bewegingen:
Klavertje is behoorlijk aan het ronddraaien in mijn buik. Nu kan het nog, er zal nu nog wel genoeg ruimte zijn om te draaien.
Merk overigens wel dat iedere ochtend wanneer ik wakker word en ik over mijn buik aan je precies een kontje kan voelen haha, echt standaard iedere dag.

Verloskundige geweest:
Nee, binnenkort weer.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s