24 weken zwanger – groeispurt buik

Wij hebben de 24 weken aangetikt, deze week merkte ik een groeispurt van de buik op en merkte ik dat bepaalde kledingstukken veel te strak zitten ineens. Klaver is op een bepaald moment van de dag enorm druk, ik vertel je precies wanneer in de 24weken update.

Hoe gaat het?
Het gaat eigenlijk prima, wij zijn allemaal beter. Ik zelf ben dan nog maar een heel klein beetje neus verkouden, dankzij de zwangerschap blijft het behoorlijk lang aanhouden. Maar het is prima te doen. Desondanks heb ik erg regelmatig last van harde buiken, sommige doen zelfs pijn. Dat zou niet moeten horen

Omvang buik:
Mijn buik groeit heerlijk door, hopelijk betekend dat ook dat Klavertje goed groeit.  ’s Avonds merk ik dat mijn positie broeken erg aan het knellen zijn, heb iedere avond namelijk een rode streep boven aan mijn buik vanwege de buikband.

Symptomen deze week:
Pijnlijke harde buiken, met vlagen misselijk, snel geirriteerd. Deze week was een redelijk makkelijk weekje qua symptomen.

Slaappatroon:
’s avonds vind ik het heerlijk om vermoeid te zijn, maar het is wisselend of dat het slapen ook goed gaat. Ben de ene keer zo moe dat ik nog geen 10 min serie kan kijken terwijl ik de andere keer wel moe ben maar niet in slaap kan komen.

Bewegingen:
Klavertje vind het geweldig om heel de buik te gebruiken als een speel paleis. Iedere avond is Klavertje erg aanwezig, om het zo maar te zeggen haha. Je ziet dan echt een kontje ineens voorbij komen, het is zo lastig om het uit te leggen hoe het precies voelt.

Babykamer:
De kleding kast is al een aantal weken ingeruimd, zo schattig al die kleine kleertjes. Een aantal spullen liggen/staan al klaar voor de bevalling, tja je kunt er niet vroeg genoeg mee beginnen.
Het bedje is een ander verhaal, deze staat er nog niet. Het ligt er namelijk aan of dat V. tegen de tijd in een eenpersoonsbed kan, zodat Klavertje het ledikant van V. kan gebruiken. Dus het ledikantje staat nog even in de wacht.

Verloskundige geweest:
Nee, ook deze week niet naar de verloskundige geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s