25 weken zwanger – Nog 15 weken

Momenteel begint de ongeduld echt toe te slaan, wij verlangen enorm naar de komst van onze Klaver. Als het goed is duurt het nog 15 weken en word het verlangen alleen maar meer.  Dit was ansicht een makkelijke en snelle week.  Gevoelsmatig duurde deze week maar 2 dagen, ondanks dat het toch een volle 7 dagen duurde.


Hoe gaat het?

Deze week is in een rap tempo voorbij gegaan, je vraagt je regelmatig af waar de tijd blijft. Het gaat namelijk zo snel. Het verlangen naar Klavertje is zo enorm groot, verlang soms echt naar het moment dat de bevalling begint. Aan de andere kant besef ik wel dat het nog zeker 15 weken duurt.  Heb deze week een aantal leuke dingen gescoort voor Klavertje, wat voelt het goed om te babyshoppen.

Omvang buik:
Mijn buik heeft een groeispurt gemaakt, mijn zicht is daardoor ook erg beperkt. Kon al langer mijn voeten niet meer zien, maar zie nu alleen echt een bolle buik haha.

Symptomen deze week:
Hoofdpijn, vermoeid, met vlagen misselijk (voornamelijk bij sommige etenswaren), na een lange dag ’s avonds een stijve rug. Merk wel dat het derde trimester eraan zit te komen.

Slaappatroon:
Hetzelfde als vorige week, soms erg vermoeid waardoor ik geen 10 minuten een serie kan volgen en het andere moment kan ik niet in slaap komen.

Bewegingen:
Klaver beweegt flink, vooral ’s avonds gaat het flink te keer en zie je golvende bewegingen in mijn buik.

Babykamer:
De babyspullen worden steeds meer aangevuld, heb een aantal super leuke dekentjes binnen gekregen. En ik had 2 XXL hydrofiele luiers bij Kruidvat gescoord, van Lief Lifestyle van 5 euro afgeprijsd naar 2,50 per stuk, ook super handig voor als A. en V. in bad zijn geweest.

Verloskundige geweest:
Nee, volgende week mag ik weer langsgaan om de inhoud van mijn buik te bewonderen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s