30 weken zwanger – Lichamelijk anders voelen.

Voor het eerst deze zwangerschap begin ik mezelf lichamelijk anders te voelen, voel heel veel maar kan het niet allemaal plaatsen.

Hoe gaat het?
Yeeeey, het is nog maar 10 weken tot de uitgerekende datum. Vanaf nu begint wel het echte aftellen.  Deze week merk ik dat ik mezelf lichamelijk echt “anders” begin te voelen. Continue steken in mijn liezen, last van mijn bekken, veel bewegingen, harde buiken en het gevoel alsof Klaver bezig is met indalen. Het zou overigens een wonder zijn, aangezien Klaver tijdens de vorige controle zowat in een dwarsligging lag. Mocht het zijn ingedaald, hoop ik toch echt met het hoofdje beneden en het kontje boven.

Omvang buik:
Haha, mijn buik begint echt een “derde trimester” vorm aan te nemen. In mijn ogen groeit de buik niet echt meer in de lengte, maar meer in de dikte.

Symptomen deze week:
Hoofdpijn, maagzuur, misselijk, harde buiken, erg last van mijn bekken en steken in de liezen.

Slaappatroon:
Word soms ’s nachts wakker om te plassen, verder is het wel te doen nog. Al heb ik zo het idee dat het wel gaat veranderen.

Bewegingen:
Derde trimester staat er toch om bekend dat de kleintjes wat rustiger worden? Onze Klaver is nog steeds druk aan het bewegen. Voel regelmatig een kontje/hoofdje naar boven komen net rond de navel.

Babykamer:
Het bedje staat al, is al opgemaakt, babynestje ligt erin en eigenlijk helemaal klaar voor gebruik om erin gelegen te worden. Na het opmaken van het bedje begint het wel te kriebelen, je zou dan zo graag willen zien dat het bedje ook gevuld word, maar we wachten maar geduldig af.

Verloskundige geweest:
Volgende week weer. Het is zo vreemd dat de controles nu om de week zijn.

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s