34 weken zwanger – laatste dingetjes afronden

Week 34 alweer, hoe is het mogelijk! Deze week besloot ik nog een aantal laatste dingen af te ronden, had ik last van voorweeen en ben ik weer naar de verloskundige geweest voor een normale checkup.

Hoe gaat het?
 Ik moet eerlijk bekennen dat ik de afgelopen weken het zo lang mogelijk heb uitgesteld om de vluchttas helemaal klaar te hebben. Ergens wou ik het wel doen steeds, maar aan de andere kant: als je dat ook al klaar hebt dan lijkt de bevalling steeds dichterbij te komen. Toch heb ik uit voorzorg toch de vluchttas alvast klaar gemaakt, je weet maar nooit wanneer je het nodig hebt. Daarnaast was het weer een extra reden om weer de kleertjes te bekijken haha. Wat zijn alle babykleertjes toch weer schattig. Verder heb ik veel last van voorweeen, wat best wel irritant is eigenlijk.

Omvang buik:
Buik lijkt weer wat kleiner dan vorige week, grappig hoe dat per week kan verschillen.

Symptomen deze week:
Veel voorweeen, harde buiken, maagzuur (bleghh), misselijk, lage rugpijn.

Slaappatroon:
Met slapen nog niet echt hele grote veranderingen ten opzichten van vorige week. Zou blij zijn als ik weer normaal kan draaien in bed.

Bewegingen:
Jeez, snap het echt niet meer. Kleintjes horen toch rond dit termijn iets rustiger te worden vanwege ruimtegebrek? Waarom gaat het feest hier dan nog gewoon door?

Verloskundige geweest:
Ja, het was een normale checkup, wel met een echo maar geen groeiecho. Weet niet hoe klaver het voor elkaar krijgt, maar al heel de zwangerschap ligt het hoofdje niet goed om een leuk plaatje mee te krijgen. Het hoofdje kijkt namelijk tegen mijn rug aan.  Tijdens de volgende afspraak krijg ik weer een groeiecho, spannunnnd!!!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s