35 weken zwanger – vocht verlies?

Hoe saai de vorige week ook was, deze week beleefde ik iets meer.   Deze week had ik geen controle afspraak bij de verloskundige, maar toch is zij even langs geweest.   Merk wel dat D. echt uitkijkt naar de geboorte, voor haar duurt het al lang genoeg.

Hoe gaat het?
Dit was typisch zo’n week waarbij je hoopt dat het zo snel mogelijk voorbij gaat. Ik had last van wat vage klachten, natuurlijk zijn de voorweeen nog steeds aanwezig. Ook was het prachtig weer buiten (tropisch voor zwangere) wat bij mij zorgt voor hooikoorts. Tijdens deze periodes probeer ik het niezen zo min mogelijk te beperken of door juist alleen maar heel zacht te niezen. Totdat ik op het toilet zat, er ineens een niesbui kwam opzetten die ik niet van te voren voelde aankomen en ik ineens keihard moet niezen. Ik voelde iets heel raars, alsof het niezen en de zwaartekracht ervoor hebben gezorgd dat de kleine verder naar beneden werd geduwd. Sindsdien ben ik wat vocht aan het verliezen. Heb de verloskundige gebeld en omdat ze het best wel urgent vond is ze meteen gekomen. Gelukkig, geen vruchtwater. Wat dan? Tja, het kan van alles zijn….

Omvang buik:
Wauw, mijn buik lijkt ineens zo huge!!!

Symptomen deze week:
Voorweeen, misselijk, maagzuur, vochtverlies

Slaappatroon:
In bed liggen is echt vervelend, de kleine drukt met het gewicht op mijn ruggengraad wat echt gevoelig is. Begin overdag wel iets meer vermoeid te worden merk ik. Rond een uur of half 9 ’s avonds heb ik het echt gehad voor die dag.

Bewegingen:
Klaver beweegt nog flink, ondanks dat de bewegingen pijn doen probeer ik er wel van te genieten.

Verloskundige geweest:
Ben niet naar de verloskundige geweest, maar de verloskundige is wek bij mij langs geweest.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s