ACTION Glow & Highlighter palette REVIEW

Ik ben een aantal weken niet meer bij Action geweest, maar toen wij afgelopen donderdag gingen en wij langs de make up afdeling liepen zag ik deze Glow and highlight palette en dat voor maar 2,50 per stuk. Laat ik nu net enorme fan zijn van dit soort glow en highlight! Dit geeft je make-up look net dat ene kersje op de taart, het maakt het simpelweg echt af.  Vooral omdat je gezicht door alleen foundation heel erg mat kan worden.  Benieuwd naar de kleuren?

In de winkel zijn 2 kleuren te verkrijgen, ze hebben een palette in een roze doosje en een palette in blauw doosje.  Het doosje zelf is van hard plastic, terwijl het aan de binnenkant van zacht plastic is. Dit is erg jammer, omdat het al gauw erg cheap oogt (maar aan de andere kant, wat wil je voor 2,50 per stuk). Bij het swatchen kwam ik erachter dat het erg korrelig was, op zich niet heel erg, maar je hebt daardoor een kans dat je vaak te veel product gebruikt.
Let op: Het kan per huidskleur verschillen hoe de kleuren zijn, ik heb een enorm lichte/bleke huid waardoor het wat heftiger kan zijn dan bij jou.
De kleuren in de roze verpakking heten,
Van links naar recht: Angel White, Summer Sigh, Gentle Peony, Pale Marble, Soft Sand en Lush Terra.   Dit palet heeft echt super mooie kleuren, jeetje wat een glow. Een aantal kleuren van deze kit doen mij enorm denken aan de highlighters van Jeffree Star (voor de mede lovers hihi), alleen dan stukken goedkoper en wat korreliger.  De onderste kleur “Lush Terra” zal voor vele echt to much zijn om puur als highlighter te gebruiken, maar kan prima aangebracht worden over de contour. 

_____________________________________________________________________________


De kleuren in de blauwe verpakking heten,
Van links naar rechts: Angel White, Subtle Tundra, Purple Shadow, Pale Marble, Peaceful Calm, Mild Marble. Toen ik deze ging swatchen, gingen mijn ogen er helemaal van glowen. Naast de 2 basic kleuren zitten er in dit palet holografische kleuren, dat is sowieso al erg hip momenteel. Ook hier zitten er een aantal kleuren bij die je kunt vergelijken met Jeffree Star. Ook dit palet is erg korrelig, jammer. De kleuren zijn wel echt prachtig.

Zoals je kunt zien zitten er in beide verpakkingen de kleuren Angel White en Pale marble, dit zijn wat basic kleuren en zit in de verpakking voor als je de andere kleuren te heftig vind voor een all day make-up look.
Op het korrelen na zijn dit prima paletten die je in je make up stash kunt hebben en waar je goed mee zult shinen.  Ik ga ze super vaak gebruiken, i love it!!!

Een gedachte over “ACTION Glow & Highlighter palette REVIEW

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s