Kraam traktatie ideeën


Je kleintje is EINDELIJK geboren, het is feest!  En wat hoort er bij feest? Juist, kleine traktaties. Je kunt er uiteraard voor kiezen om kant en klare traktaties te halen (waarom ook niet :)). Maar wat is er nu leuker om samen met de wat oudere kinderen de traktaties te maken? Succes gegarandeerd.   


Allereerst wil ik het werk van Q. bedanken. BEDANKT voor de ballonnen en de luier taart. Super dat jullie aan ons gedacht hebben 🙂 . M. vind het geweldig.
First of all, I would like to thank Q’s work. THANK YOU for the baloons and the diaper cake. Super that you thought of us. M. Loves It!


Hier kun je ongeveer zien wat wij allemaal gebruikt hebben. Natuurlijk chocolade  🙂 Yummie. Blauwe muisjes, blauwe hagelslag (te koop bij AH), lange vingers, nijntje koeken, giraffe koekje, kitkat, banaan en witte chocopasta.

Je kunt de witte chocopasta EN witte chocolade gemakkelijk kleuren met kleurstof (Dr Oetker heeft ze). Aan de hand van hoeveel kleurstof je toevoegt kan je de kleur bepalen, heb je liever pastel blauw, echt dat baby blauwe, of heb je liever blauwblauw.


Vervolgens kan je samen met de kinderen (of alleen natuurlijk) alles versieren zoals jij het wilt.   Het maakt echt niet uit hoe je het doet, 1 ding is zeker: Lekker word het wel.  Let wel op met banaan, dit verkleurd gauw, dat kan je eigenlijk niet van te voren maken. Dit geld hetzelfde voor al het fruit dat je wilt gebruiken.
Ook belangrijk om te onthouden is dat de witte chocolade pasta, of welke pasta je ook gebruikt, niet hard word!


Als je helemaal klaar bent, kan al het overige wat je niet meer nodig hebt, op gesmikkeld worden door de kleine chef kok(s). Dat is wel het leukste van samen iets maken.  Het ziet er heel erg feestelijk uit en het is zo simpel :).

Van hieruit kun je natuurlijk altijd nog meer variëren en andere ideeën verzinnen, maar de basis heb je al 🙂

2 gedachtes over “Kraam traktatie ideeën

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s