AliExpress shoplog #5

Leuk dat je bij mijn vijfde AliExpress shoplog komt kijken, hopelijk doe je zelf wat inspiratie op.
Regelmatig probeer ik een shoplog te plaatsen, maar het is ook iedere week weer afwachten wat er binnen is gekomen. Kan helaas geen linkjes plaatsen bij de artikelen, omdat veel dingen vaak na een paar dagen alweer “verdwenen” zijn.

Van broekjes kun je nooit genoeg hebben, het voordeel van dit broekje is dat het uniseks is. Heb het besteld in de maat van onze oudste zoon (helaas hadden ze het niet in de maat van onze oudste dochter), maar als A. eruit is gegroeid kunnen V. en M. het ook nog aan daarna.
Prijs: 5,67
_____________________________________________________________________________
Na mijn vorige shoplogs kwam ik erachter dat ik eigenlijk weinig voor V. had besteld. Dit setje past zo goed bij haar karakter.
Prijs: 3,65
_____________________________________________________________________________
Ook dit setje heb ik voor V. besteld, vond het broekje zo enig. Ik hou enorm van broekjes die als “legging” vallen, V. heeft zulke lange benen (word later 10000% fotomodel 😉 ) en in een spijkerbroek vallen haar lange benen toch minder op.
Prijs: 4,22
_____________________________________________________________________________ Setje voor onze oudste zoon.
Prijs: 5,14
_____________________________________________________________________________ Weer 2 nieuwe setjes van kwijldoekjes, onderrand heb ik voor iedere outfit wel een bijpassend kwijldoekje haha.  Als je deze doekjes in NL koopt vragen ze al zo’n 4 euro per stuk. Via Ali heb je er 4 voor 4 euro.
Prijs: 4,03 (per 4)
_____________________________________________________________________________ Dit jurkje heb ik voor V. besteld. Vond het op het eerste gezicht een erg leuk jurkje, vanwege alle details. Maar toen het binnen kwam, kwam ik erachter dat het witte gedeelte best doorschijnend is, echt van heel dunne stof. Dit jurkje kan ze alleen aan met een witte romper/hemdje.
Prijs: 3,30

Nog meer AliExpress zien?
Deel #1 
Deel #2
Deel #3
Deel #4

Nog steeds niet uitgekeken? Abonneer op mijn blog, dat kan door hiernaast, in het menu,   ——> op “volg” te drukken en krijg een email wanneer ik iets plaats.

MAATTABEL onze kinderen
D., 164:  maat 13/14
A., 122: T5/6
V., 98-104: T4
M., 68-74:  6 – 12 mnd (koop voor M. vaak vooruit)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s