Bloggend het jaar uit #3


Review zwangerschapstesten.

Wat is een mamablog zonder een review over zwangerschapstesten, in dit artikel vertel ik uitgebreid over de testen die ik getest heb, de voor en nadelen.
Wistje dat ik ook een speciale Action variant online gezet heb?

Week 5 – Buitenbaarmoederlijke zwangerschap. 
Aan het begin van mijn derde zwangerschap, V., kreeg ik vele vage pijntjes en klachten. Je zou zweren dat de zwangerschap niet goed zat, omdat alles tegen leek te zitten.
Spoiler, het is allemaal goedgekomen 🙂

19 weken – Geen goede echo.
Als je bij de 20 weken echo niet bepaald goed nieuws krijgt, is het lastig om de andere helft van je zwangerschap nog te kunnen genieten zoals je voor ogen had.
Spoiler, het is allemaal goed gekomen. M. is een super gezond ventje.

Wat er gebeurde met mijn spiraal.
Het spiraal en ik waren, zoals ik al vermoedde, geen bff’s. Wij konden niet door een deur. Het spiraal besloot mij te verlaten, wat volgens de gebruiksaanwijzing niet echt de bedoeling is. Na lang erover te hebben nagedacht, zijn wij tot de conclusie gekomen dat het soms echt helpt om afstand te nemen van elkaar. Wij werden beide onszelf weer :’)

Brief aan dader.
Heel treurig artikel, net als deel 2 en het verhaal hierover. Inmiddels zijn de artikels aangevuld met een “update”..

Lieve M..
Een van mijn grote liefdes <3, ons kleine mannetje, het mannetje wat ons compleet gemaakt heeft. Hij, en de rest, verdient zoveel liefde. Vrijwel niet te beschrijven :).

MIJN VERHAAL: Waarom ik brak met mijn ouders.
Soms moet je iets achterlaten, omdat bepaalde “relaties” niet meer werken en omdat je anders geen stap verder kom. In dit artikel vertel ik waarom wij hiervoor gekozen hebben.

Kraam traktatie.
Nadat je bevallen bent, je alle energie kwijt bent en wanneer je behoefte hebt aan SUIKERRRR!!!! kan je overwegen om voor jezelf… Ik bedoel, voor de visite, leuke en lekkere kraamtraktatie’s te maken.  De mogelijkheden zijn eindeloos, ik deel er een paar. Yummy!

TAG: Power of Make up 
Het laten zien welke wonderen er schuilen achter het gebruik van make-up, was erg populair dit jaar (2017).  Make up maakt je tot wie je wilt zijn, van nature ben je wie je bent. Een laag foundation veranderd daar niets aan.

Review Iphone 10.
Dit was wel echt het aankoop van het jaar. Dit is voor het eerst dat ik een review plaatste over een technisch, eigenlijk mannen, product haha. Nu is het net of ik een Tech Geek ben, oke, ik ben een Geek haha :).

WIJ WENSEN IEDEREEN EEN FANTASTISCH, LIEFDEVOL EN SUPER LEUK OUD EN NIEUW TOE.
Heel veel geluk en gezondheid toegewenst in 2018.

5 gedachtes over “Bloggend het jaar uit #3

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s