Review CanvasCompany


Hoeveel mooie dingen maak je mee? De mooie herinneringen zijn voor ieder verschillend, maar dat ze waardevol zijn is iets wat zeker is. Veel van die momenten leg je vast met je camera, deelt het met social media en je slaat ze op, op je computer of harde schijf. MAAR! Je kan ze ook laten drukken op Canvas doek. Zo kan je je woonkamer/slaapkamer of waar dan ook voorzien van prachtige herinneringen.

Ik mocht van Canvas Company een foto op canvas uitkiezen. Super leuk.
Zoals iedereen wel weet zijn wij in Juni 2017 ouders geworden van een vierde kindje, waar ik (ja helemaal zelf) super gave newborn foto’s heb gemaakt. Een van de vele foto’s heb ik geselecteerd om op Canvas te laten drukken.

De website is erg overzichtelijk, alles is gemakkelijk te vinden. Iedereen kan het.
Alle stappen worden duidelijk uitgelegd. Van het gehele proces was het uitzoeken van de mooiste foto het moeilijkst.
De prijzen lopen uiteen van 6,00 euro (20×20, 2cm frame) tot 264,95 euro (300×80, 4cm frame). Je hebt ook de mogelijkheid om bijvoorbeeld te gaan voor Foto op aluminium, dat klinkt erg bijzonder. Voor als je iets anders wilt dan alleen een foto op Canvas.


De kwaliteit van het canvas doek is super! Het word precies zo geleverd zoals je het hebt aangegeven. Geen lelijke randen, mooi afgewerkt, geen gekke dingen.
Op deze manier is het mogelijk om heel veel mooie en leuke herinneringen tot leven te laten komen, waardoor iedereen het kan zien.

Toch moet ik eerlijk erbij vermelden dat het verzenden en de levering wel een “dingetje” was. Wellicht heb ik besteld op het verkeerde moment (kerstperiode). De site beloofd binnen 72 uur te verzenden, helaas heb ik 17 dagen moeten wachten op de verzending en levering. Gelukkig maakt de kwaliteit erg veel goed.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s