Lachen met klachten #1


Wanneer ik te maken krijg met een product of een situatie waarbij het niet aan de verwachtingen voldoet heb ik veelal de neiging om het te beschrijven met een humoristische knipoog. Puur om de positieve aspecten naar voren te halen.

Jumbo baby voeding.
Wanneer je in de winkel babyvoeding koopt, ga je er vanuit dat het met zorg, liefde en verantwoordelijkheid verpakt is. Totdat je ineens je ergste nachtmerrie tegenkomt in een zakje baby – melk – poeder.  Jumbo heeft het netjes opgelost, ik kreeg een cadeau kaart twv 5 euro. Het was niet genoeg om mijn psychologische kosten te vergoeden wat betreft het zien van je ergste nachtmerrie.
Ik besloot het zo op te lossen.

KFC
Soms heb je zin om eens lekker slecht te zijn en je een keer niet te houden aan de schijf van vijf. Het was al een lange tijd dat wij fastfood gegeten hadden, dus besloten wij het erop te wagen. Mijn man ging langs de KFC. Bij thuiskomst was ik, na het openen, van mijn burger behoorlijk chagrijnig. En als een vrouw chagrijnig is… Dan is er echt iets gaande.
KFC heeft natuurlijk geen tegenreactie gegeven, een vrouw moet je ook nooit tegenspreken.

Kruidvat, lippen crème.
Nadat mijn Kruidvat Lippen crème verzameling op was en er toch echt nieuwe gehaald moesten worden, kwamen we erachter dat Kruidvat deze specifieke lippen crème uit het assortiment gehaald heeft. Zo jammer. Ik besloot Kruidvat een bericht te sturen, een laatste wanhoopspoging om nog iets voor elkaar te krijgen. Wie kan er nou geen ‘nee’ zeggen tegen mijn lippen? Je zou denken “Niemand toch?”. Nou jawel, Kruidvat. Vond Kruidvat, ondanks het slechte nieuws dat het echt uit het assortiment was, echt heel sympathiek reageren. Chappeu, Kruidvat!

Natuurlijk zijn er ergere dingen op de wereld, zoals dit:

Eieren van de Albert Heijn.
Stel je voor, je bent al een aantal dagen stront ziek, koorts, niet lekker, geen eetlust. Kortom: gewoon de griep. Je eet een paar dagen zeer weinig en als je na een paar dagen toch iets naar binnen wilt werken, kies je makkelijk voor een eitje. Het is simpel, makkelijk te maken en bomvol eiwit. Je zit je na een aantal dagen extreem lijnen enorm te verheugen op het eitje.  Breek je het eitje en zie je dit, zie foto.
In plaats van een kuikentje apart bakken, kun je ze bij AH tegelijk met het eitje bakken.. 2 kuikentjes, uhm, vliegen in 1 klap.

Wanneer ik weer een paar “klachten” heb, komt er een deel 2 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s