10 meest gebruikte apps 2018


Apps, tegenwoordig bestaat er voor alles wel een app. Zodra je in de appstore (Apple) of Google play (Android) kijkt zie je door de bomen het bos niet meer. Je hoeft maar 1 zoekwoord in te typen en er verschijnen vele apps.
Welke apps gebruik ik + screen? Ik heb besloten om alleen de apps te benoemen naast de “standaard” zoals Facebook, Instagram, Whatsapp en messenger!


1. Rechtspraak.
Wanneer ik ergens alleen ben en ik moet wachten, scroll ik graag door deze app. Je leest hier online, gepubliceerde, uitspraken. Erg interessant. Hoe meer uitspraken je leest, hoe raarder bepaalde gegeven straffen zijn.

2. OpMaat.
Dit zal voor velen een erg saaie app zijn, je moet er van houden en het moet je interesseren. Het is een app waar je het Nederlands Wetboek kan vinden, van Burgerlijk wetboek tot wetboek voor strafvordering en strafwet. Heel handig.

3. Photofy.
Dit is een van mijn favoriete foto apps. Je kan collages maken, leuke stickers plakken in een foto, tekst en frames toevoegen en je kan een meme foto maken. Daarnaast heb je de mogelijkheid om filters, blur, licht, contrast ect toe te voegen.

4. Nu.nl
Iedereen heeft wel een of meerdere Nieuws apps op de telefoon staan. Van alle vele keuzes heb ik voor nu.nl gekozen, niet dat het een reden heeft. Maar sinds de app voorzien is van een nachtmodus heeft het wel een extra pluspunt.

5. Photoshop.
Naast Photofy zijn de apps van photoshop mijn favoriet. Je kan daar veel bewerken en het voldoet tot zover aan mijn verwachtingen.

6. Rollende hemel.
Dit is mijn favoriete telefoon game. Wanneer de verveling toeslaat start je simpel een app op en zit je jezelf compleet te frustreren wanneer je net de finish niet haalt. Geweldig. Nee, naast dat het frustrerend is dat je snel “af” bent, werkt het wel verslavend haha.

7. Tricky.
Dit is mijn tweede favoriete game. Het zijn mini spelletjes, waar je je hersens echt aan het werk moet zetten en vooral out of the box moet denken.

8. Tasty.
Soms, oke eigenlijk iedere minuut van de dag, wil ik kijken naar eten. Het fascineert mij hoe je van een aantal losse producten iets lekkers kan maken. Je vind er allerlei recepten, makkelijke, moeilijke… Alles naar jouw wens. Wanneer je niets weet om te eten, kijk een paar filmpjes en je gaat automatisch aan de gang met jouw recept.

9. Internet browser.
Zonder browser kunnen wij niet meer. Vooral omdat het voor bepaalde zoektermen het niet waard is om je laptop helemaal opnieuw aan te zetten, je kan dan gemakkelijk iets snel opzoeken op je telefoon.

10. De appstore.
Natuurlijk staat deze app ook in de top 10. Want wat is een top 10, zonder de app die het mogelijk maakt waardoor wij apps kunnen downloaden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s