Action Papillotten review

Ik was van de week bij de Action en daar zag ik nieuwe spulletjes die ik graag zou willen uitproberen. Onder andere de paarse papillotten. Had al vaker over papillotten gehoord, het is een rage. Omdat je op deze manier je haren kan krullen zonder warmte, wat erg fijn is voor je haren omdat de warmte van een krultang slecht is. Hier een review.

De papillotten zijn verpakt per 6 stuks. Het kost 0,89 cent.
Allereerst heb ik mijn haar goed door geborsteld, is wel zo handig omdat je niet met eventuele klitten verder wilt gaan. Daarna heb ik mijn haren licht-vochtig gemaakt, want als het opdroogt blijft het beter in “model” zitten. Het licht-vochtig maken van de haren wordt ook aangeraden op de verpakking.

Daarna heb ik mijn haren in drie lagen verdeeld, heb steeds de bovenste laag vast gezet met een haar klip. Iedere laag heb ik verdeeld in twee plukken. Hierdoor komen er aan iedere kant drie papillotten in twee rijen.

Het inrollen gaat echt super makkelijk, ook wanneer je haren geknipt zijn in laagjes.
Hoe ik het gedaan heb: Een pluk door de opening gehaald, papillot naar beneden (de puntjes) getrokken en via daar omhoog gerold. Vastzetten is net zo makkelijk als het inrollen.

Op de verpakking staat dat je het circa zestig minuten moet laten zitten. Zo gezegd, zo gedaan.
Ondertussen lekker met de kinderen de tuin in geweest, met mijn papillotten hoofd en al. Gespeeld met de kinderen, kinderen zijn ook minstens zestig keer van de glijbaan geweest. De tijd vloog voorbij, waardoor ze uiteindelijk anderhalf uur in hebben gezeten.

Het eruit halen was ook erg makkelijk, doordat het heel zacht “schuim” materiaal is.
Het resultaat is wel grappig. Na het eruit halen waren het leuke krullen, maar na het door borstelen ervan werden het meer “beach waves”. Mijn haar is erg eigenwijs en ik weet dat deze krullen niet lang mooi blijven, als jij ook eigenwijs haar hebt, zou je misschien wat haarspray kunnen indoen nadat je de papillotten in je haar hebt gedraaid.

BEFORE AND AFTER :

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s