Action Bubble Mask


Je ziet het regelmatig voorbij komen op het internet, gezichtsmaskertjes waarbij je gezicht, nadat je het hebt opgebracht, lijkt op allemaal schuimbubbeltjes. De welbekende “Bubble mask”. Laatst was ik bij de action en zag ik, in het rek waar alle gezichtsmaskers lagen, ook dit liggen. Het ziet er interessant uit en zeker een review waard.

Laat ik beginnen met het vermelden van de prijs. Moest even een aantal keer op het bonnetje kijken, je betaald namelijk 0,99 cent voor drie maskertjes.

Op de achterkant van het doosje staat hoe je het moet gebruiken, net zoals een normaal masker. Alleen hoeft deze maar 5-10 minuten op je gezicht te zitten, gemiddelde maskers die ik gehad heb moesten 15-20 minuten. Maakt verder ook niet uit, bespaard tijd. In die 10 minuten dat het minder op je gezicht hoeft te zitten, zou je taart kunnen eten bijvoorbeeld haha (als dat überhaupt gaat). Belangrijk detail, na het gebruik hiervan word aangeraden om 24 uur lang geen gebruik te maken van een zonnebank of product op je gezicht smeren op geparfumeerde basis.

Er zitten drie patches in. Zodra je een beetje druk zet in de verpakking voel je dat het erg fluffy voelt. Grappig. Ben benieuwd hoe het op mijn huid voelt EN (!!!!) of het echt gaat bubbelen.

Eerst haal ik even al het make-up van mijn gezicht, op mijn ogen na (daar mag toch geen product op en daarmee kan ik incl. ooglook en wenkbrauwen op de foto. Twee vliegen in een klap).

Het smeren ging erg gemakkelijk. Waar ik achter ben gekomen is dat je het heel snel moet opsmeren, de reden daarvoor is heel erg simpel. Zodra je het opsmeert, begint het echt heel snel schuimig te worden en te bubbelen. Binnen 20 seconde zat heel mijn gezicht onder het schuim, het bubbelt dus onwijs goed en snel!!!!!!
Voordat ik de verpakking open maakte, dacht ik dat het een soort van fluffy structuur had. Echter, bij het open maken ervan bleek het een gelachtige substantie te zijn.

Het ruikt een beetje standaard, wellicht goedkoop zelfs. Ik vind het persoonlijk een typische actiongeur hebben.
Ben na het opbrengen rustig gaan liggen op bed, had het ’s avonds laat gedaan net voor het douchen. Het gevoel van wanneer het is aangebracht is bijzonder.
Ken je dat knettersnoep? Wat knettert wanneer het in je mond zit? Dat gevoel geeft het op de huid. Het kietelt, geeft een fijn “tintelend” gevoel. Op een gegeven moment dacht ik dat er beestjes over mijn gezicht heen liepen. Heel gek, grappig en raar.
Ook voelt het na een tijdje alsof het hele maskertje eraf druipt, dit is echter het bubbel effect.
Heb het 10 minuten op mijn gezicht laten zitten, het “knettersnoep” gevoel werd wel mindere naarmate de tijd verstreek. Met lauwwarm water en een schone doek kan je dan je gezicht schoonmaken.

Ben daarna gaan douchen, merkte wel dat mijn huid wat droog aanvoelde. Heb dit opgelost door na het douchen een goede crème op te smeren.
Het is zeker een goedkoop alternatief.

Een gedachte over “Action Bubble Mask

  1. Marlies Besjes zegt:

    Grappig, ik heb deze ook net getest en had dezelfde ervaring met dat knettersnoepgevoel (al dacht ik meer aan koolzuur, haha). En ook helemaal mee eens dat mijn huid daarna droog aanvoelde! Het was grappig, maar ik koop het niet snel nog een keer denk ik.

    Like

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s