Hiep hiep hoera, 7 jaar


Vandaag, precies 7 (zeven!!) jaar geleden werd onze pittige, lieve en zorgzame prinses geboren. Het eerste meisje die mij mama, en mijn man papa zou noemen.

Lieve grote meid,

Wat vinden wij het knap van je, dat jij al bijna alle geschreven woorden begrijpt en ook zelf kan schrijven. Je groeit echt heel snel, je wordt zo’n grote meid. Wanneer ik filmpjes terug kijk, van de tijd dat jij nog een baby was, dan ben je er alleen leuker op geworden :). Je bent zo erg veranderd, een totaal ander meisje.
Je hebt een heel eigen mening, je weet precies wat je wilt, wat je niet wilt, wat je wel mag en wat je niet mag.
Jij bent zo gek van Frozen. Als wij een echte Olaf sneeuwpop zouden hebben, zou hij smelten van alle knuffels en warmte die jij geeft.
Je weet van alles een prachtig kunstwerkje te maken. Je weet het huis van opa en oma + onze slaapkamer helemaal vol te hangen met mooi gekleurde of getekende kunstwerkjes.  Meehelpen met creatief zijn vind je super leuk. Ik overdrijf niet als ik zeg dat jij een echte slijm-koningin bent!
Je vindt het leuk om te verkleden en soms doen wij een beetje gek door een verkleedjurk aan te trekken of door onszelf te veranderen in Harley Quinn. Zonder verkleedkleren ben jij de mooiste prinses van de wereld.
De manier waarop jij Engels praat en schrijft is erg knap, de echte Engelsman en vrouw kan daar nog iets van leren haha. Als wij Meepcity spelen op de iPad, kan je gewoon met de andere spelers communiceren. Dat kon ik op jouw leeftijd nog niet. Zelfs je broertje A. praat vloeiend Engels, juffrouw D..
Jouw broertjes en zusje mogen blij zijn met een grote zus zoals jij, maar dat weet je zelf ook wel. Wij zijn zo trots dat je op school het leesniveau van groep 5 hebt, terwijl je in groep 3 zit. Je bent echt heel erg slim en maakt daar ook goed gebruik van.
Wij hopen dat dit jaar al jouw dromen mogen uitkomen. Onze dromen zijn 7 jaar geleden al uitgekomen, toevallig op de dag dat jij geboren werd.
Je bent een topper, van harte gefeliciteerd lieve grote meid!

Liefs, mama, papa, A., V. en M.!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s