M. 1 jaar

Het is officieel vanaf vandaag hebben wij geen baby’s meer in huis. Ons jongste mannetje blaast zijn eerste kaarsje uit.  Wat is dit jaar snel gegaan. Al een jaar zijn wij compleet met zijn zessen.


Het afgelopen jaar met onze kleine man is voorbij gevlogen. Onvoorstelbaar hoe snel het jaar gegaan is.
Gevoelsmatig is het de dag van gister dat hij geboren werd en de dag van gister dat wij zijn geboorte een week voor onszelf gehouden hebben. Vorig jaar was het erg warm buiten, momenteel lijkt het totaal niet op de temperatuur van een jaar geleden. Ik krijg een lach op mijn gezicht nu ik aan de bewuste dag terug denk.
Ons mannetje, toen nog zo kwetsbaar, teder en fragiel is nu een heerlijk ventje. Het afgelopen jaar heeft hij leren zitten, kruipen en staan. Heeft hij geleerd hoe het is onvoorwaardelijk geliefd te worden door de mensen die het dichtst naast hem staan, die het beste met hem voor hebben.
Hij heeft nooit hoeven te leren hoe fotogeniek te zijn, hij was het meteen al. Hij gaat graag op de foto, alleen of met zijn zussen en broer.
Hij heeft 4 tandjes, wij vinden dat hij zich erg groot heeft gehouden bij het doorkomen van zijn eerste tandjes. Het is gek hoe snel hij zich gehecht heeft aan ons allen, alsof hij een deel van zijn band met iedereen tijdens de zwangerschap al gemaakt heeft.
Hij kreeg al vrij snel een fascinatie voor autootjes en treintjes, wat dat betreft lijkt hij nu al op zijn grote broer.

Krijg veelal de vraag op wie hij lijkt, omdat wij geen foto’s delen van hem (en de andere kinderen).
Eerlijk? Hij lijkt op ons beide. Waar hij na zijn geboorte een kopie van mij was, begint hij nu op mijn man te lijken, maar wel met blonde haarlokken.

Qua gedrag is hij een rustig persoontje, hij is erg avontuurlijk, hij kruipt graag door heel het huis en wilt ieder plekje gezien hebben. Hij vindt heel veel grappig, maar over eten mogen geen grapjes gemaakt worden. Eten is serious business.

Wij gaan met zijn 6e nog zoveel mooie jaren tegemoet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s