Flying Tiger Slijm


Afgelopen zaterdag, 7 juli 2018, was ik een dagje terug naar waar mijn roots liggen, Utrecht. Dagje nostalgie. Heb het erg gezellig gehad. Maar het is eigenlijk zo gek dat het niet meer als ‘thuis’ voelt, ondanks dat ik er een jaartje of 20 gewoond heb, daar, waar we nu wonen voelt veel meer als thuis.

Ben in Utrecht onderandere een aantal winkels langs geweest, zo ook Flying Tiger. Wou daar altijd al eens heen en nu was ik daar toevallig waardoor ik de winkel meteen eens kon bekijken. Ik had mijn oudste dochter beloofd om daar slijm te halen, dus dat heb ik gedaan.

In dit artikel laat ik zien welk slijm ik meenam, wat mijn eerste indruk is en er zit een “domper” tussen.
Ieder slijm was goed verpakt. Het zat in een verpakking – in een folie – folie onder de deksel.  Laten we snel beginnen. Persoonlijk vind ik het slijm wel erg naar PVA ruiken.

 

Zeedieren, 3 euro.
In dit slijm zit een verrassing verborgen. Bij ons was het een zeester.

Schelpen, 3 euro.
In dit slijm zitten 2 parels verborgen.

Hart, 2 euro.

Unicorn, 2 euro.

Zelfmaakslijm, 2 euro.

 

De eerste vier bovenstaande slijmen waren prima, precies wat wij ervan verwacht hadden. Lekker slijmerig.
Het zelfmaakslijm is echt een groot drama. Zodra je alles doet wat er op de verpakking staat, heb je na tien minuten vies, plakkerig slijm vol met klonten. Pas na 24 uur was het speelbaar.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s