Review Action Festival glitter

Bij de Action zag ik afgelopen week dat ze glitters voor je haar/gezicht verkopen. Dit is heel erg populair onder de vrouwen wanneer ze bijvoorbeeld naar een festival gaan.
Hier zal je lezen of dit het waard is of het juist helemaal niets is en je het beter voorbij kan lopen.


De verpakking ziet er leuk en veel belovend uit. Ze hebben drie varianten, de paars – zilveren (die ik heb). Roze – zilver en turquoise – zilver.
Heb zelf voor de paars – zilveren variant gekozen, puur omdat mijn haar regelmatig paars is, momenteel is het blauw haha.

In de verpakking vind je 2 potjes en een kwastje, het is handig dat ze het kwastje meeleveren, zo hoef je je eigen – heilige – make up kwasten niet te gebruiken :).

Opzich zijn de kleuren best OK, merk wel dat het over het algemeen meer een “gel substantie” is dan glitter, maar laten we het de voordeel van de twijfel geven en laten we ervoor zorgen dat dit de pret niet zal drukken.

Eerst bracht ik de zilveren kleur aan net boven mijn jukbeenderen, dit leek mij wel grappig, ook omdat je hier een foto van zag op de achterkant van de verpakking. Pff, wat is dit lastig om egaal aan te brengen, als je een klein laagje doet, zie je niets. Doe je teveel, zie je het overdreven erg haha. Dit is gewoon plamuren 2.0 New Gen.
-1.

Daarna bracht ik de paarsachtige aan op mijn hoofd, dat was nog een lastig obstakel. Ook daar kon je het lastig verspreiden, hoe goed ik het ook probeerde, je bleef op sommige plekken klonters zien. Erg vervelend. En voor het haar heb je bizar veel nodig.
-2

De glitter van je gezicht afhalen gaf een schurend gevoel, wat niet prettig aanvoelt als je een gevoelige huid hebt.
-3.

Toen ik mijn haren ging wassen, besefte ik mij ineens waarom er een “do it yourself” winkel is die Karwei heet. Want als je de glitters er zelf uit wilt halen, is het een heel karwei. Heb nog 3 dagen rondgelopen met glitter.
-4.

Verpakking is simpel en er zit een kwastje bij.
+1.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s