Project X

Lieve lieve lezers,

In het eerste artikel van 2018 vertelde ik al dat dit een fantastisch jaar zou gaan worden vanwege een aantal leuke gebeurtenissen. Je las een aantal redenen, 2018 wordt het jaar waarin wij als compleet gezinnetje – met zijn zessen – genieten, het jaar waarin drie van de vier kinderen naar school gaan (inmiddels gebeurd dit al, jeetje wat is het stil). Het jaar waarin mijn man en ik bijna een decennia samenzijn ♥.   Maar er is nog een ‘dingetje’, laten we het voor nu even project X noemen.

Vandaag een hele kleine update over dit project:

Binnenkort zal ik vertellen wat het precies is, stukje bij beetje zal ik er iets meer over vertellen :).
Het moment komt steeds dichterbij, super spannend.
In de sidebalk ( —> ) hiernaast vind je een countdown, zo kunnen wij gezamenlijk aftellen naar het moment.

Heb de datum momenteel op 15 oktober staan, maar het kan net iets eerder of later zijn :).

Project X is mijn best bewaarde geheim geweest de afgelopen tijd, al zijn er een aantal mensen die er wel van weten, maar als je ergens trots op bent kan je het onmogelijk voor je beste maatjes stil houden :).

Project X heeft mij geleerd dat niets is wat het lijkt.

Project X heeft mij geleerd hoe ongecontroleerd emotie kan zijn.

Project X heeft mij geleerd van gister te leren en op morgen te hopen.

Project X heeft mij geleerd dat je niet de deur uit hoeft om in gedachten ver te reizen.

Project X is mijn zonneschijn na een storm.

Project X heeft mij geleerd dat als je verandering wilt, je zelf de verandering moet zijn.

Project X is waar de magie begint.

 

Maandag 15 oktober rond 17:30 staat Project X online. 

Een gedachte over “Project X

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s