Review Action Meeki Hair Chalk


Ik heb nooit een geheim gemaakt dat ik van gekke haarkleuren hou, roze, paars, blauw, mermaidgroen en violet, ik heb het allemaal in mijn haar gehad. Bij de Action zag ik Meeki Hair chalk, dat is haarkrijt voor je haren. Ze hadden drie verschillende kleuren en ik nam er twee mee. Wat ik ervan lees je hier.

Normaliter gebruik ik altijd kleurpigment uit een flesje of potje (van Crazy colors bijvoorbeeld), het nadeel hiervan is dat als het ‘mislukt’ of de kleur anders uitpakt, je wel even zoet bent met hoe je haar eruit ziet. Er zijn middeltjes die het vervagen versnellen of andere mogelijkheden om de kleur uit je haar te krijgen, maar of dat heel gezond is?
Daarom kan hair chalk een uitkomst zijn.

Ik maakte de verpakkingen open en bedacht mij dat als de haarkrijt op is, je van je doosjes een soort eigen EOS lipbalm kan maken :).

Helaas moet ik bekennen dat het aanbrengen moeizaam gaat. Je moet het potje op je haar drukken en dan met potje en al naar beneden drukken. Door verschillende druk in je vingers verspreid het ongelijkmatig, zitten heel je vingers onder en poedert het heel erg. Je moet meerdere malen over hetzelfde stuk heen. Dat vind ik persoonlijk wel jammer.  Eigenlijk zit er maar heel weinig krijt in, hier kwam ik achter omdat het aluminium bakje losliet.

Ook merkte ik dat toen ik mijn haar door borstelde, het overgrote deel er al uit was en mijn haarpunten werden er bijzonder droog van.

Omdat ik van deze gekke kleurtjes hou, wou ik het niet meteen opgeven en het een tweede kans geven. Dit verliep veel gesmeerder. Ik besloot een stuk van mijn pony te ‘krijten’, half blauwig/half roze en het resultaat… D. en ik waren er verliefd op, mijn zevenjarige dochter wou het ook meteen in haar haren hebben. Het bleef erg goed zitten, zelfs na het douchen ’s avonds zat de kleur er de volgende dag nog in, blauwe was wel meer vervaagd dan het roze.

Ondanks dat mijn eerste ervaring niet echt heel positief was, denk ik wel dat het een uitkomst kan zijn voor als je het niet aandurft en je eerst wilt kijken of het leuk staat wanneer je nadenkt over het verven van je haren met een potje, flesje of tube. De kleuren (blauw/roze/paars) combineren is het leukst en het meest speels. Ik raad het aan, al gaat mijn persoonlijke voorkeur nog steeds uit naar flesjes kleurpigment.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s