Mijn boek ‘Angstschreeuw’


Eindelijk, het is zover. Project x is niet langer geheim meer. Het heeft bloed, zweet en tranen gekost, maar nu kan ik eindelijk ademen, zonder mezelf voorbij te praten. Het langverwachte moment is daar, eindelijk mag en kan ik dit van de daken schreeuwen!
Laat mij aan jullie voorstellen: Mijn boek, Angstschreeuw.

Na veel uren van zwoegen achter mijn PC, de nodige – tijdelijke – writers blocks en wat ‘geniale ingevingen’ is het nu eindelijk klaar en ik ben er ontzettend trots op! Dit staat toch wel echt in mijn top vijf van mooiste momenten uit mijn leven, naast de geboortes van mijn kinderen.
De maand oktober staat ook in het teken van #MeToo

Angstschreeuw is gemakkelijk te  bestellen op Bol.com  , Bookspot, Bruna, AKO, Libris 
en vele andere online boekwinkels, vaste verkoopprijs is 22,81 euro.

Angstschreeuw neemt je in een 269 bladzijden dik (A5) boek mee in het leven van Monica, hoe een onschuldige ‘doei’ kan uitlopen op een trauma. Onderaan vind je een aantal pagina’s uit het boek.

Wie is Monica?
Monica is een jong, naïef, pubermeisje. Op school wordt ze gepest, thuis is haar leven alles behalve perfect. Dat ze aan het puberen is, is voor bijna iedereen goed merkbaar. Alleen is het de vraag of het daadwerkelijk pubergedrag is, want wat niemand weet is dat Pieter als een ratelslang haar leven ingeslopen is. Ondanks ze zich thuis niet gewenst voelt, doet ze er alles aan om het gezin te beschermen. Hoe ver zal ze hier voor moeten gaan?

Wat is Angstschreeuw?
Angstschreeuw is een gedetailleerd verhaal met betrekking op #MeToo. Zoals het ook op de achterkant beschreven staat verteld Angstschreeuw het verhaal wat je anders nooit zou horen.
Angstschreeuw is een boek wat begint met leven zodra je het opent. Je leest het verhaal niet alleen, je beleefd het ook. Iedere letter, iedere spatie en zelfs ieder moment van rust in het verhaal zal je bijblijven.
De rijmklanken van het dichterlijke zullen je raken, alsof de hoofdrolspeelster Monica onzichtbaar met haar hand over je arm wrijft.

Wat Angstschreeuw speciaal maakt in tegenstelling tot andere boeken en verhalen is dat de inhoud beschikt over welgeteld veertien dichterlijke taalkundige opgeschreven gevoelens.

2 oktober ontving ik een doos met daarin een aantal exemplaren van mijn boek. En ondanks dat ik het verhaal al 300x op mijn computer gelezen heb, voordat ik het zou uitgeven, brak mijn hart toen ik de fysieke boek versie las, op sommige momenten heb ik een  stuk moeten fietsen buiten om mijn verstand weer op 0 te zetten, de tranen stonden in mijn ogen, terwijl ik iedere letter en zelfs iedere spatie van Angstschreeuw uit mijn hoofd ken.

Nog iets over mezelf:
Angelique (1993), moeder, blogger en realist met optimistische trekjes, is auteur van Angstschreeuw.
Schrijven is haar kunst, haar kunst leeft, denkt en spreekt. Vanaf haar geboorte zit schrijven al in haar systeem, alleen moesten haar vingers de letters nog leren schrijven en herkennen. Ze is gedreven, gepassioneerd en uniek.

Willekeurige inkijkpagina’s, wel vind je de heftige pagina’s alleen in het boek.  Ik heb de tegengestelde pagina’s op de onderstaande foto’s geblurred.
* Druk op de foto voor groter beeld/betere kwaliteit

 

 

2 gedachtes over “Mijn boek ‘Angstschreeuw’

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s