Bloggend het jaar uit #4


Vandaag is het 31 december, de laatste dag van het jaar alweer. Is het jaar voor jullie ook snel voorbij gegaan? Is jullie jaar geweest zoals je voor ogen had?
Zoals ieder jaar sluit ik mijn blog af met de top 10 meest gelezen artikels van het jaar. Dit jaar is het de vierde editie alweer.

Review zwangerschapstesten.
Het vierde jaar op rij staat dit artikel op de eerste plek, het is verbazingwekkend hoeveel er gezocht is op zwangerschapstesten. Niet zo heel gek, want soms zijn de testen gewoon vreemd. In dit artikel review ik een aantal testen, vertel ik je mijn mening en vertel ik je welke je eventueel het beste zou kunnen kopen en gebruiken.

Wat er gebeurde met mijn spiraal (heftig).
De afgelopen jaren is het spiraal steeds populairder geworden. Het lijkt op het eerste oog zoveel positieve effecten te hebben, daarom kiezen er steeds meer vrouwen voor. Mijn mening is echter heel anders en ik heb de tijd met het spiraal anders beleefd. Wil je weten wat er gebeurde? Lees het artikel dan eens.

Project X.
Hier heb ik eigenlijk een deel 2017 en 2018 op gewacht om dit te kunnen plaatsen. Ik kreeg vele berichtjes, zwanger? Verhuizen? Scheiden (moest hier wel hard om lachen)?, opleiding volgen?, (vrijwilligers)werk?. Een persoon had het juist.
Mijn jubileumlange droom kwam uit, ik schreef Angstschreeuw. Maar dat kon ik in dit artikel nog niet vertellen.

Brief aan dader 1.
Wanneer ik kijk naar mijn statistieken en zoekwoorden weet ik niet hoe blij ik moet zijn dat dit artikel ook in mijn top 10 staat. Zijn er meer mensen met het idee om een brief te schrijven aan een dader? Dat idee geeft mij enigszins kriebels.
Maar ik deed het, twee jaar geleden, de beste keus die ik heb kunnen maken. Wat er tussen de eerste brief en nu gebeurd is had ik nooit verwacht. Misschien in 2019 hier een extra artikel over.

Angstschreeuw.
Daar is ze dan, mijn boek, mijn trots, Angstschreeuw. Pas geleden gepubliceerd en zo snel al een plekje in mijn top 10 bemachtigd. Mijn lang meegedragen geheim waar maar een aantal mensen inhoudelijk vanaf wisten. Mijn jaar kan niet meer stuk, mijn ogen kunnen eerlijk gezegd niet meer stoppen met kijken naar mijn tastbare exemplaar in de woonkamer.

Review 4 moms.
Heel veel kersverse ouders kiezen voor een schommelstoel voor hun kleine wonder, tegenwoordig is het allemaal heel erg technisch en uitgebreid, zo ook de Mamaroo. Wij hadden het apparaat en onze jongste zoon was de gelukkige om hem te testen. Ik vertel je wat hij ervan vond (want zijn lichaamstaal zei genoeg).

Verzorgingsproducten.
Veel ouders zijn tegenwoordig opzoek naar het juiste product om hun kind mee te verzorgen, in dit artikel zette ik een paar merken centraal en gaf er mijn mening over. Ik overweeg om in 2019 een nieuwe versie te maken met nieuwere producten.

Ik ben bevallen, maar de ruggenprik niet.
Vele moeders staan in dubio over het nemen van de ruggennprik tijdens de bevalling, waarschijnlijk omdat er tegenwoordig meerdere opties mogelijk zijn en je niet perse een ruggenprik nodig hebt.
Na twee slechte ervaringen met de ruggenprik, koos ik ervoor om mijn laatste twee bevallingen zonder pijnstilling en het op eigen kracht en pijngrens op te lossen.

Review iphone X.
Eerlijk gezegd was deze review meer een test, een moeder  die over high tech blogt, zie je niet heel vaak. Op de release datum dat de iphone X uitkwam, had ik hem als een van de weinige  meteen in huis, ik was erg onder de indruk en besloot daarom er een review over te schrijven. Deze review is jullie, lezers, goed bevallen. Kleine sneakpeak : Op de prijs na, ben ik tevreden met de X.

MIJN VERHAAL: waarom ik brak met mijn bloedverwanten.
Een heel persoonlijk verhaal. Een ervaring die ik met een reden gepubliceerd heb. Liefde is niet vanzelfsprekend en als je bewust het contact verbreekt, met de mensen die jou hebben groot gebracht (eigenlijk klein gemaakt), dan zit daar een reden achter. Zoiets drastisch doe je niet zomaar.
Ik maakte de keus een aantal jaar geleden en heb er nog steeds geen seconde spijt van.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s