Bye 2018, hello 2019


Het is officieel 2019 en vorige week namen we afscheid van een jaar wat inmiddels heel vertrouwd voelde, maar een nieuw jaar is een nieuwe kans. In dit artikel sta ik stil bij wat voor een jaar 2018 geweest is en wat 2019 voor een jaar wordt.

Eromheen lopen zal ik niet doen, maar 2018 was wel een beetje ‘het’ jaar voor mij, een van mijn grootste dromen kwam uit! Na zoiets kan het jaar vrijwel niet meer stuk. Laten we bij wat kleins beginnen;

2018 was ook het jaar waarin ik waardering kreeg voor Koreaanse series, misschien niet heel bijzonder om te vermelden, wel is het apart. Wij zijn van mening dat Koreaanse series veel meer diepgang en verhaallijn heeft dan de normale series op tv. Daarnaast leer je de Koreaanse taal ook.
In 2017 zou het onmogelijk geweest dat ik zulke series zou kijken en nu ben ik verslaafd eraan :).

2018 was het jaar waarin ik mijn rijbewijs haalde, yeey! Sindsdien is geen enkele dag meer hetzelfde geweest, wat is het fijn om auto te rijden. Heb heel veel waardering voor mijn rij instructrice, zij heeft mij erdoorheen gesleept.. uhm.. gereden haha. Mijn instructrice is de beste vrouw die je kan hebben tijdens rijles, streng, maar super lief en begripvol tegelijk.

Een deel van afgelopen jaar heb ik gespendeerd aan het graven in mijn eigen leven, wat een erg interessante, maar ook teleurstellende, periode was. Wel geeft het voldoening om je eigen leven te kennen, alsof je altijd een vervreemde van je zelf was, maar het achteraf bleek dat je jezelf wel degelijk zo goed kende als je dacht. Heb wel nieuwe puntjes geleerd over mezelf, kan sindsdien veel beter positief en vooruit denken.  Kreeg de antwoorden waar ik al heel lang op gewacht heb.

Hetgeen waar ik het meest naar uitkeek afgelopen jaar is mijn boek Angstschreeuw. Anderhalf jaar aan gewerkt en in oktober 2018 was het klaar en verkrijgbaar. Dit is een van mijn grootste dromen geweest, hoe tof is het om na tien jaar fantaseren over een eigen boek, je je eigen boek in je handen mag hebben. Wat ik bijzonder fijn vind om te lezen is hoeveel kracht mensen hier uit halen en dat ze zichzelf gelukkig niet herkennen in het hele verhaal, maar wel in het gepest worden verhaallijn. Ook dit jaar vind je op mijn blog achtergrond informatie over Angstschreeuw.

♥ 2019 wordt het jaar waarin al onze kinderen naar school/peuterspeelzaal gaan. Vond het al rustig toen afgelopen jaar drie van de vier kinderen naar school/psz gingen, laat staan als ze alle vier heel de dag/dagdelen naar school zijn.

♥ In 2019 zal ook een e-book versie van mijn boek Angstschreeuw verschijnen. Zal dit natuurlijk meteen melden als er naast het fysieke boek ook een e-book beschikbaar is.

♥ Heb voor 2019 nog geen concrete plannen staan. Maar met mij weet je nooit wat het jaar gaat brengen haha.
Wel ben ik bezig met wat persoonlijke artikels, deze vind je later dit jaar terug op mijn blog.

♥ In 2019 zullen wij de stap zetten om te kijken voor een huisdier, loop hier al een tijdje mee rond en weet al precies wat ik wil en welke naam het krijgt haha. Wel is dit nog niet helemaal zeker, maar we zien wel hoe het loopt.
Zodra we het dier in huis hebben, zal ik hem/haar natuurlijk showen op mijn blog.
UPDATE 2019 : we hebben ons diertje, lees het hier: Ontmoet ons huisdier 

♥ Dit jaar blijft ook het jaar waarin de kinderen onherkenbaar blijven voor het social media gedeelte, dat is een keuze waar wij nog steeds volledig achterstaan.

Leef al je dromen en laat ze uitkomen!

Een gedachte over “Bye 2018, hello 2019

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s